Als je wilt weten wat ons Zeeuwen bezighoudt, kans wilt maken op leuke prijzen en wilt genieten van de beste muziek, dan ben je in het programma Goedemorgen Zeeland aan het goede adres! Iedere werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur, gepresenteerd door Elsa van Hermon.

Kapper van de week
Wie is de leukste of de beste kapper van Zeeland? ... Laat het ons weten. Elke woensdag bellen we er in Goedemorgen Zeeland eentje! Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.

Wie geef jij de Pluim van de Dag?
Wil je iemand feliciteren, complimenteren, het beste wensen, bedanken of een hart onder de riem steken? Vul dit formulier dan zo volledig mogelijk in en verras iemand met De Pluim van de Dag en een plaat!

Oproepje..
Zoek je iemand om mee te gaan winkelen, sporten of wat dan ook? Een nieuwe drummer of een boodschappensjouwer? Zoek je een vrijwilliger, een baan of een nieuwe liefde? Wij helpen je zoeken! Of wil je zelf iets gratis aanbieden? Ook dan kun je bij ons terecht in Goedemorgen Zeeland! Vul het formuliertje in en wij bellen je om een afspraak te maken...


Zie ook de Facebook pagina:

Volgende uitzending

28 september om 09:00

Als je wilt weten wat ons Zeeuwen bezighoudt, kans wilt maken op leuke prijzen en wilt genieten van de beste muziek, dan ben je in het programma 'Goedemorgen Zeeland' aan het goede adres!