Als je wilt weten wat ons Zeeuwen bezighoudt, kans wilt maken op leuke prijzen en wilt genieten van de beste muziek, dan ben je in het programma Goedemorgen Zeeland aan het goede adres! Iedere werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur, gepresenteerd door Elsa van Hermon.


Wie steek jij een Hart onder de Riem?
Horeca, winkeliers, de evenementenbranche, touringcars, kermisondernemers, hotels, sportscholen, zwembaden... Ondanks de nieuwe versoepelingen zijn er nog steeds heel veel ondernemers de het heel moeilijk hebben. Wil jij laten merken dat je meeleeft? Geef ze dan een Hart onder de Riem van chocolade! Je kunt ze hier aanmelden...

Sportman/vrouw van de week
Vind jij het leuk om over jouw sport te vertellen? Laat het ons weten. Elke woensdag bellen we in Goedemorgen Zeeland met een sportieveling! Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.

Wie wil jij een extra warme winter bezorgen?
Omroep Zeeland deelt warme sokken uit. Aan jou, je buurvrouw, je collega, je beste vriend... Wie wil jij die leuke sokken geven?
Meld je hier aan en luister 's ochtends naar Goedemorgen Zeeland. Elke dag belt Elsa om 9 uur iemand om de sokken uit te delen!

Wie geef jij de Pluim van de Dag?
Wil je iemand feliciteren, complimenteren, het beste wensen, bedanken of een hart onder de riem steken? Vul dit formulier dan zo volledig mogelijk in en verras iemand met De Pluim van de Dag en een plaat!

Oproepje..
Zoek je iemand om mee te gaan winkelen, sporten of wat dan ook? Een nieuwe drummer of een boodschappensjouwer? Zoek je een vrijwilliger, een baan of een nieuwe liefde? Wij helpen je zoeken! Of wil je zelf iets gratis aanbieden? Ook dan kun je bij ons terecht in Goedemorgen Zeeland! Vul het formuliertje in en wij bellen je om een afspraak te maken...


Zie ook de Facebook pagina:

Volgende uitzending

26 juli om 09:00

Als je wilt weten wat ons Zeeuwen bezighoudt, kans wilt maken op leuke prijzen en wilt genieten van de beste muziek, dan ben je in het programma 'Goedemorgen Zeeland' aan het goede adres!