Doe mee met de contest voor jong radiotalent!

Ben jij hét Zeeuwse radiotalent? Heb je passie voor muziek, nieuws, media en podcasting? Weet jij hoe radio van de toekomst eruit ziet? Doe dan mee met de contest! Radio bestaat 100 jaar op 6 november. Daarom nodigt Omroep Zeeland jonge radio talenten uit om mee te doen aan een contest op die dag. Want jullie zijn de toekomst van radio! Dus ben je tussen de 17 en 25 jaar, heb je passie voor radio, muziek en weet jij hoe je luisteraars kunt entertainen? Doe dan mee.

 

 

Wat moet je doen?
Tijdens de contest mag je in 15 minuten jezelf presenteren met muziek en interviews in het radioprogramma De Muziekmiddag van Elias den Hollander. Je neemt het die middag op tegen de andere kandidaten. De jury beslist wie het grootste Zeeuwse radio talent is. 

Prijs
De winnaar mag ná de contest voor één dag samen met Elias het programma ‘De muziekmiddag’ presenteren. Bovendien win je een waardebon van 1000 euro. Je kunt dit bijvoorbeeld aan een opleiding of apparatuur besteden. Alles wat je nodig hebt voor een mooie start als radio talent.

Meedoen
Hoor jij jezelf al op de radio? Presenteer jezelf dan kort in een filmpje: wie ben je, wat kun je met radio, wat vind je leuk en waarom moeten wij JOU kiezen?Stuur je filmpje in vóór 21 oktober. Uit de inzendingen worden zes kandidaten gekozen, die mee mogen doen met de radio-contest op 6 november.
Dus, wacht niet langer. Meld je hieronder direct aan!