Maaskant blijft tot de zomer van 2024 verbonden aan Bruse Boys

Michel Maaskant heeft zijn nog lopende verbintenis met Bruse Boys met twee seizoenen verlengd. De oud-speler van de club is sinds afgelopen zomer de eindverantwoordelijke van de zaterdag tweedeklasser.
"Er staat een team met potentie waar Maaskant met zijn staf de komende tijd nog iets veel mooiers van gaat maken", schrijft de club op hun website. Naast de verlening van Maaskant heeft ook de gehele technische staf aangegeven bij de eerste selectie te blijven.

Nieuwdorp

Zaterdagderdeklasser Nieuwdorp heeft in Jacques Blijlevens een opvolger gevonden voor Perry Snoep, die aan het einde van het seizoen naar Smerdiek vertrekt. Het wordt voor Blijlevens zijn tweede periode bij de Bevelandse club.
Blijlevens was eerder in het seizoen 2012-2013 trainer van Nieuwdorp. Daarna had hij FC Axel, Domburg en MZVC onder zijn hoede. Nieuwdorp staat momenteel voorlaatste in de 3e klasse A.

Wolfaartsdijk

Carlos de Jonge is ook volgend seizoen trainer van Wolfaartsdijk, dat uitkomt in de 4e klasse van het zaterdagvoetbal. De Jonge, zelf oud-speler van Wolfaartsdijk, is sinds de zomer van 2020 actief als trainer bij de club. Wolfaartsdijk staat momenteel op de derde plaats in de 4e klasse A.

Wie traint waar in het Zeeuwse amateurvoetbal?

Trainersnieuws januari

Zaterdag vierdeklasser Hansweertse Boys heeft een nieuwe trainer. Vincenzo Frangiamore uit Wemeldinge is de opvolger van Tom Koelen. Frangiamore heeft voor een seizoen getekend.
Rini Verwest is vanaf volgend seizoen de trainer van SPS uit Poortvliet. De oefenmeester uit Sint Maartensdijk gaat een verbintenis voor een seizoen aan met de zaterdag vierdeklasser. Verwest is de opvolger van Peter van Poortvliet.
Fabian Wilson gaat per direct aan de slag als hoofdtrainer bij vierdeklasser Oostburg. De verdediger van derdedivisionist Hoek tekent een contract voor anderhalf jaar. Het wordt voor Wilson de eerste club als trainer. Wilson is bij Oostburg de vervanger van Glenn Geeraerts die door het bestuur van Oostburg begin december werd weggestuurd. Wilson blijft nog wel bij Hoek spelen waar hij op dit moment revalideert van evenwichtsstoornissen en waardoor hij al lange tijd aan de kant staat.
WHS uit Sint-Annaland heeft een opvolger voor trainer Leon de Witte, die na afloop van het seizoen vertrekt bij de club. De zaterdag derdeklasser gaat in zee met Karl Vergouwen uit Vlissingen. WHS wil hogerop. De club staat momenteel op de tweede plaats in de 3e klasse B, maar heeft wel de minste verliespunten in die klasse.
Zaterdag derdeklasser GPC Vlissingen heeft de overeenkomst met trainer Marlon Moeal verlengd. De oefenmeester is aan zijn derde seizoen bezig bij de club, die op de zesde plaats staat.
Joffrey Geldof wordt komende zomer trainer bij Apollo'69 in 's-Gravenpolder. Geldof is bij de zaterdag vierdeklasser de opvolger van Jordy Heikens , die naar Duiveland vertrekt.
Daan Eikenhout
Daan Eikenhout verlaat Arnemuiden voor Patrijzen © Orange Pictures

Vervolg trainersnieuws januari

Kevin Hollander wordt trainer bij Terneuzense Boys. Hij is bij de zaterdag eersteklasser de opvolger van Dennis de Nooijer, die op zijn beurt vertrekt naar GOES, de huidige club van Hollander.
Daan Eikenhout is de nieuwe trainer van Patrijzen in 's-Heerenhoek. Eikenhout is op dit moment trainer van tweedeklasser Arnemuiden, waar hij na twee seizoenen vertrekt. Eerder was hij werkzaam bij Zeelandia Middelburg, De Meeuwen, Terneuzen en Goes.
Bij GOES wordt Dennis de Nooijer uit Vlissingen de opvolger van Kevin Hollander. De Nooijer heeft voor twee seizoenen getekend bij de club, die laatste staat in de Derde Divisie. Dit seizoen staat De Nooijer bij eersteklasser Terneuzense Boys voor de groep.
Jurriaan van Poelje gaat aan de slag bij eersteklasser Kloetinge. Hij wordt komende zomer de opvolger van Marcel Lourens. De uit Middelburg afkomstige Van Poelje heeft dan zes seizoenen gewerkt bij Baronie in zijn woonplaats Breda.
Duiveland heeft een opvolger gevonden voor de vertrekkende trainer Rohan de Geus. Bij de zaterdag derdeklasser uit Oosterland staat Jordy Heikens volgend seizoen voor de groep. Heikens vertrekt zelf na vier seizoenen bij Apollo'69 uit 's-Gravenpolder. Duiveland wordt zijn tweede club als hoofdtrainer.
Bevelanders uit Kamperland heeft Pieter Roelse aangesteld als trainer voor volgend seizoen. Roelse is nu nog werkzaam als trainer van het tweede elftal van De Meeuwen in zijn woonplaats Zoutelande. Roelse is de opvolger van Ralph Zegers, die naar RCS vertrekt. Peter Willemse is aangesteld als assistent.
Peter van Poortvliet (57) uit Sint-Annaland gaat volgend seizoen aan de slag bij vierdeklasser Steenbergen. Van Poortvliet is nu nog werkzaam bij SPS in Poortvliet, waar hij aan zijn derde seizoen bezig is.
voetbal Pieter Roelse Bevelanders
Pieter Roelse wordt de nieuwe trainer van Bevelanders © Bevelanders

Vervolg trainersnieuws januari

Jacco Nelen is ook volgend seizoen trainer bij vierdeklasser MZVC uit Middelburg. Nelen is nu aan zijn eerste seizoen bezig bij de club.
WIK'57 uit Kerkwerve heeft een vervanger gevonden voor de vertrekkende trainer Huseyin Dogan. Richard de Moedt (32) uit Sommelsdijk staat vanaf komend zomer voor de groep bij de zaterdag vierdeklasser. De Moedt is nu nog jeugdtrainer bij SKNWK in Nieuwerkerk.
Henk Schouten heeft zijn contract verlengd bij FC De Westhoek'20, de Schouwse fusieclub. Schouten is sinds 2019 werkzaam bij de vierdeklasser.
Marco Groeneveld is vanaf komende zomer de trainer van Yerseke. De 46-jarige oefenmeester komt over van Rood-Wit W. uit Sint Willebrord en tekent voor een seizoen bij de zaterdag tweedeklasser. Drie seizoenen geleden verliet Groeneveld de provincie om aan de slag te gaan in Noord-Brabant. Daarvoor was hij trainer van onder meer Breskens, SSV'65, Arnemuiden en Bruse Boys.
Kapelle heeft in Shane van Bogaert een nieuwe trainer gevonden. De pas 29-jarige oefenmeester komt over van DOSKO uit Bergen op Zoom, waar hij op dit moment assistent-trainer is bij het eerste elftal. Van Bogaert is bij Kapelle de opvolger van Olaf Filius, die eerder zijn vertrek aankondigde bij de zaterdag derdeklasser.
Na zijn aangekondigde vertrek bij Vogelwaarde heeft Patrick Boute een nieuwe club gevonden. Volgend seizoen gaat hij Hoek 2 opnieuw leven inblazen. Het tweede elftal van Hoek is het afgelopen jaar uit elkaar gevallen. Boute gaat in samenwerking met de technische commissie een nieuw elftal samenstellen.
Marco Groeneveld
Marco Groeneveld gaat aan de slag bij Yerseke © Omroep Zeeland

Trainersnieuws december

Pim Bruins is de opvolger van Harro Hazelaar als trainer van tweedeklasser Oostkapelle/Domburg. Bruins is nu nog actief bij SSV'65 in Goes, maar vertrekt daar komende zomer.
Perry Snoep uit Bruinisse wordt de nieuwe trainer van vierdeklasser Smerdiek. Snoep werkt nu nog bij Nieuwdorp, maar zal na één seizoen vertrekken bij de Bevelandse club.
Soufian Dooms en vierdeklasser Breskens zijn contractverlenging overeengekomen. Dooms gaat komende zomer aan zijn vierde seizoen bij de club beginnen.
Ronny Tresonie blijft bij vierdeklasser Sluis. De oefenmeester is al tien seizoenen aan de club verbonden, verdeeld over twee perioden.
Sigi Leest gaat komende zomer aan de slag bij SDO'63 in Lamswaarde, waar hij al eerder werkte. Hij is bij de zondag vierdeklasser de opvolger van Johnny Merckx.
Eric Vanhijfte blijft werkzaam bij zondag vierdeklasser Graauw. Vanhijfte is nu aan zijn tweede seizoen bezig bij de club.
Zaamslag heeft het contract met de Belgische trainer Ives Vandriessche met een seizoen verlengd. De zaterdag derdeklasser ziet, ondanks de tegenvallende prestaties, nog perspectief. Vandriessche is aan zijn eerste seizoen bezig bij de club, die op de laatste plaats staat in de 3e klasse A.
Vierdeklasser Brouwershaven heeft een opvolger gevonden voor Danny Sandhövel, die na dit seizoen vertrekt. Marcel Verschoor uit Nieuwerkerk, die nu nog assistent-trainer is bij Duiveland, staat vanaf komende zomer voor de groep. Verschoor (26) debuteert als hoofdtrainer in de standaardcompetitie.
Marino Dhooge is vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer van Corn Boys. Dhooge en de zondag vierdeklasser gaan een verbintenis aan voor drie jaar. Dhooge is de opvolger van John Moes, die vertrekt naar Vogelwaarde.
Rohan de Geus is volgend jaar de trainer van SSV'65. De Geus is de opvolger van Pim Bruins bij de Goese tweedeklasser. De Geus komt over van Duiveland waar hij vier seizoenen lang met de scepter zwaaide. In 2019 werd De Geus met Duiveland kampioen in de 4e klasse.
Jesse de Waal is vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer van STEEN. Met zijn 28 jaar mag hij zich dan één van de jongste trainers in het Zeeuwse amateurvoetbal noemen. De Waal werkte dit jaar al samen met de huidige hoofdtrainer Marco van Vlierberghe, maar volgend seizoen mag hij het helemaal zelf gaan doen.
Danny Sandhövel wordt de nieuwe trainer van vierdeklasser DwO'15. Hij volgt de vertrekkende Arjan Sandee op. Sandhövel is op dit moment bezig aan zijn vierde jaar bij Brouwershaven.
Wemeldinge en John Tahapary plakken er nog een jaar aan vast. De oefenmeester uit Goes gaat dan voor zijn derde seizoen als trainer van de vierdeklasser.
Bij Vogelwaarde staat volgend seizoen Johnny Moes uit Terneuzen voor de spelersgroep. Moes komt over van Corn Boys en is de opvolger van Patrick Boute.
Mario de Fouw is ook volgend jaar de trainer bij Clinge. Het wordt voor de Terneuzenaar zijn derde seizoen bij de Zeeuws-Vlaamse club.
Waarde heeft er voor gekozen om nog een seizoen door te gaan met Jeroen Bakx. Bakx is bezig aan zijn eerste club en is nu bezig aan zijn tweede jaar bij de vierdeklasser.
Huib en Aloys Meerman zijn ook volgend jaar de trainers van VCK. Vader en zoon worden dan voor het derde seizoen achter elkaar het trainersduo van de derdeklasser uit Koudekerke.
Mario Vermeirssen blijft bij HVV'24. De trainer is op dit moment bezig aan een uitstekend tweede seizoen in Hulst. De club ging als koploper van de 3e klasse A de winterstop in.
De Waal gaat op eigen benen staan bij STEEN
De Waal gaat op eigen benen staan bij STEEN © Eline Loot

Vervolg trainersnieuws december

Na drie seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen hoofdtrainer Peter van Poortvliet en SPS. Beide partijen hebben in goed overleg besloten om het contract niet te verlengen.
Erwin de Nijs uit Tholen is ook volgend jaar de trainer bij Halsteren. Volgens het bestuur van de Brabantse club is de samenwerking tussen club en trainer goed. De Nijs staat met Halsteren op de tweede plek in de hoofdklasse.
David Almekinders is ook volgend seizoen de trainer van IJzendijke. De zondag vierdeklasser is tevreden over de trainer, die aan zijn tweede jaar bezig is bij de Zeeuws-Vlaamse club.
Krabbendijke staat ook volgend seizoen onder leiding van Andre Maas uit Wouw. De Brabantse oefenmeester is nu aan zijn eerste seizoen bezig bij de zaterdag derdeklasser. Maas was in Zeeland ook actief bij GPC Vlissingen en Duiveland.
Zaterdag vierdeklasser Rillandia heeft de verbintenis van trainer Edwin de Weij met een seizoen verlengd. In de Weij gaat komende zomer aan zijn vierde seizoen bij Rillandia beginnen.
Nick Corré heeft zijn contract bij Zeelandia Middelburg verlengd. De oefenmeester is nu aan zijn tweede seizoen bij de zaterdag derdeklasser bezig. Onder leiding van Corré doet de club mee om de bovenste plaatsen.
WHS uit Sint-Annaland moet op zoek naar een nieuwe trainer. De club neemt na dit seizoen afscheid van Leon de Witte, die dan vijf seizoenen werkzaam is geweest als hoofdtrainer bij de zaterdag derdeklasser. De Witte is dit seizoen een van de succesvolste trainers in het Zeeuwse amateurvoetbal.
John Moes stopt na dit seizoen bij Corn Boys uit Sas van Gent. Hij is dan zes seizoenen actief geweest bij de zondag vierdeklasser. Moes vindt het tijd voor een nieuw gezicht voor de groep. De club dankt Moes voor zijn 'ongelofelijke inzet'.
Olaf Filius stopt na dit seizoen als trainer van derdeklasser Kapelle. Filius is aan zijn derde seizoen bij Kapelle bezig.
voetbal Nick Corré Zeelandia Middelburg
Nick Corré, trainer van Zeelandia Middelburg © Zeelandia Middelburg

Vervolg trainersnieuws december

MZC'11 uit Zierikzee staat ook volgend seizoen onder leiding van trainer Adriaan Nieuwenhuijse. De oefenmeester uit Kruiningen heeft zijn contract bij de periodewinnaar uit de 2e klasse E van het zaterdagvoetbal verlengd.
Bij RIA Westdorpe staat Arno Verlinde ook na de zomer voor de groep. Verlinde gaat dan aan zijn vierde seizoen beginnen bij de nummer twee uit de 4e klasse A.
David Destorme is ook volgend seizoen de trainer van FC Axel. De Belgische oud-profvoetballer is bezig aan zijn eerste jaar als trainer van de tweedeklasser. FC Axel staat momenteel op de voorlaatste plek in de 2e klasse E zaterdag.
Veli Eryürük staat ook volgend seizoen voor de groep bij Hontenisse in Kloosterzande, de koploper in de 4e klasse A van het zondagvoetbal. Eryürük is aan zijn twee seizoen bezig bij de club.
Marc de Kunder uit Terneuzen heeft voor drie seizoenen bijgetekend bij vierdeklasser Spui. De Kunder is al langere tijd aan de club verbonden. Zijn eerste periode bij de club was van 2010 tot en en de zomer van 2014. In 2019 keerde De Kunder weer terug bij Spui.
Vogelwaarde moet op zoek naar een nieuwe trainer. De zondag vierdeklasser wilde doorgaan met Patrick Boute, maar de trainer ziet zelf af van een langer verblijf bij de club.
Hubert van den Hemel is ook volgend jaar de eindverantwoordelijk van het eerste elftal van Terneuzen. Van den Hemel is bezig aan zijn eerste seizoen bij Terneuzen. Hiervoor was hij werkzaam bij de buurman Terneuzense Boys, waarmee hij kampioen werd in 2e klasse en daarna een niveau hoger actief was.
Hoek heeft een opvolger gevonden voor de opgestapte Steven De Groot. Zeventigvoudig Belgisch international Lorenzo Staelens staat tot het einde van dit seizoen voor de groep bij de Zeeuws-Vlaamse derdedivisionist.
Voor Jorden Takiddine wordt het volgend jaar zijn vierde seizoen als hoofdtrainer bij Koewacht. Hij ziet nog voldoende perspectief en rek in de spelersgroep.
Cadzand is Peter Koster, die na dit seizoen vertrekt bij de vierdeklasser, dankbaar voor zijn tomeloze inzet en hoopt dat een nieuw gezicht de jonge selectie deugd kan doen. "Na vier seizoenen is het wel mooi geweest", zegt Koster. Zijn opvolger is nog niet bekend.
Hansweertse Boys en Tom Koelen gaan na dit seizoen uit elkaar. Koelen, bezig aan zijn derde seizoen bij de zaterdag derdeklasser, staat op dit moment elfde en daarmee voorlaatste in de 4e klasse B.
Carlo van Grimberghe staat ook volgend seizoen langs de lijn als trainer van Philippine. De zondag derdeklasser is dat overeengekomen met de oefenmeester uit Hulst, die dan zijn vierde seizoen bij de club uit Zeeuws-Vlaanderen ingaat.
De nieuwe fusieclub HKW'21 moet op zoek naar een nieuwe trainer. Serge Beulens stopt komende zomer bij de Bevelandse club. Hij zet voorlopig een punt achter zijn trainersloopbaan. HKW'21 staat op de achtste plaats in de 4e klasse A in het eerste officiële seizoen van de club, die ontstond na een fusie tussen Hoedekenskerke en Kwadendamme.
Jorden Takidinne blijft Koewacht trouw
Jorden Takiddine blijft Koewacht trouw © RKVV Koewacht

Vervolg trainersnieuws december

Zaterdag vierdeklasser Smerdiek neemt na dit seizoen afscheid van trainer Marc de Weerd. Het bestuur van de club uit Sint-Maartensdijk wil na drie seizoenen een nieuw gezicht voor de groep.
Arjan Sandee stopt aan het einde van dit seizoen als trainer van DwO'15, de fusieclub uit Driewegen en Ovezande. Sandee is sinds het begin van dit seizoen werkzaam bij de club.
Bij Oostburg heeft Glenn Geeraerts de zak gekregen. De Belg was pas sinds de afgelopen zomer de trainer van Oostburg toen hij Michel Leonhart opvolgde. Het bestuur stuurt Geeraerts weg en gaat op zoek naar een nieuwe trainer.
Kees Westerweele is ook volgend seizoen de trainer van 's-Heer Arendskerke. Westerweele is al drie jaar de eindverantwoordelijke bij de tweedeklasser.
Ralph Zegers uit Middelburg staat de komende twee seizoenen aan het roer bij derdeklasser RCS uit Oost-Souburg. Zegers is de opvolger van Cees Houtepen, die naar Serooskerke vertrekt.
De wegen van zaterdag derdeklasser Patrijzen en trainer Joffrey Geldof scheiden na dit seizoen. Geldof was als speler jarenlang actief voor Patrijzen en was de laatste drie seizoenen hoofdtrainer bij de club uit 's-Heerenhoek. Volgens voorzitter Sjaak van Eijkeren van Patrijzen zijn zowel club als speler toe aan iets nieuws.
WIK'57 en Huseyin Dogan nemen aan het einde van de competitie afscheid van elkaar. Voor Dogan wordt zijn tweede seizoen bij WIK'57 zijn laatste. Dogan volgde in de zomer van 2020 Wouter Zwackhalen op bij de vierdeklasser uit Kerkwerve.
Kees Duitemeijer is ook volgend seizoen trainer van Lewedorpse Boys. Het wordt voor de oefenmeester uit Terneuzen zijn vierde seizoen in dienst van de zaterdag derdeklasser.
Kloetinge en Marcel Lourens gaan na dit seizoen uit elkaar. De trainer uit Middelburg is dan vijf seizoenen werkzaam geweest bij de Bevelandse club.
Hoek moet weer op zoek naar een nieuwe trainer. Steven De Groot verlaat de club al na twee weken en gaat aan de slag bij Rupel Boom FC in België.
Alexander van Keulen is komend seizoen trainer van Arnemuiden. De oefenmeester uit Kloetinge volgt Middelburger Daan Eikenhout op, die na twee jaar vertrekt bij de zaterdag tweedeklasser.
Alexander van Keulen naar Arnemuiden
Alexander van Keulen, nu nog trainer van Yerseke, staat volgend seizoen langs de lijn bij Arnemuiden © Frans van Pagee

Trainersnieuws november

Marco Groeneveld vertrekt komende zomer bij Rood-Wit W uit Sint-Willebrord. De oefenmeester uit Goes is dan drie seizoenen werkzaam geweest bij de Brabantse eersteklasser. In eigen provincie was Groeneveld eerder werkzaam bij Arnemuiden, SSV'65 in Goes en Bruse Boys in Bruinisse.
Serooskerke heeft voor volgend seizoen een nieuwe trainer gevonden. Cees Houtepen keert terug, nadat hij de club in 2017 verliet. Houtepen wordt de opvolger van Evert Wisse, die aan het begin van het seizoen de leiding overnam van Wesley Visser.
Bevelanders gaat afscheid nemen van Ralph Zegers. De derdeklasser en de oefenmeester hebben in goed overleg besloten na afloop van dit seizoen uit elkaar te gaan.
Ook SSV'65 uit Goes kan op zoek naar een nieuwe coach, want trainer Pim Bruins heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.
Niek van den Houten vertrekt aan het einde van het seizoen bij vierdeklasser Colijnsplaatse Boys. De oefenmeester uit Goes is dan vijf seizoenen werkzaam geweest bij de club.
SKNWK uit Nieuwerkerk heeft het contract met trainer Johnny van Dijke verlengd. Van Dijke is aan zijn eerste seizoen bezig bij de club, die op de tweede plaats staat in de 4e klasse B.
Zaterdag vierdeklasser Kruiningen heeft het contract met trainer Marvin Paauwe uit Kapelle met twee seizoenen verlengd. Kruiningen staat bovenaan in de 4e klasse B en heeft de eerste periodetitel zo goed als binnen.
Na dit seizoen stopt John Karelse als trainer bij Achilles Veen. De uit Wemeldinge afkomstige Karelse werkte drie seizoenen voor de Brabantse club.
Alexander van Keulen uit Kloetinge kan komende zomer op zoek naar een nieuwe club. Na vier seizoenen vertrekt hij bij zaterdag tweedeklasser Yerseke.
De wegen van Rohan de Geus en Duiveland scheiden na dit seizoen. De Geus is bezig aan zijn vierde seizoen bij de derdeklasser en heeft het bestuur van de club laten weten dat hij openstaat voor een nieuwe uitdaging.
Brouwershaven en Danny Sandhövel gaan aan het einde van het seizoen uit elkaar. Sandhövel was vier jaar de trainer bij de zaterdagvierdeklasser. Brouwershaven roept trainers op om te solliciteren naar het hoofdtrainerschap.
Michel Leonhart is ook volgend seizoen trainer bij De Meeuwen. De trainer uit Axel gaat op voor zijn tweede jaar bij de zaterdag tweedeklasser uit Zoutelande.
Daan Eikenhout stopt na dit seizoen als trainer van Arnemuiden. De Middelburger is bezig aan zijn tweede seizoen bij de tweedeklasser. Jong Ambon heeft in Izaak Rehatta een opvolger gevonden voor de vertrokken Peter Tahitu.
De wegen van Cees Houtepen en RCS scheiden aan het eind van het seizoen. Houtepen is op dit moment bezig aan zijn derde seizoen als trainer van de club uit Oost-Souburg.
Rogier Veenstra gaat aan het einde van het seizoen vertrekken bij ASWH. De trainer uit Middelburg heeft behoefte aan een nieuwe uitdaging en heeft dat de Tweede Divisie-club verteld. Veenstra is bezig aan zijn derde jaar bij de ploeg uit Hendrik-Ido-Amabcht.
Bijna 50 jaar had hij verschillende vrouwenteams onder zijn hoede, maar nu stopt Adri Franke uit Veere per direct. Hij is dit seizoen trainer van het Walcherse fusieteam WVV'20, maar trekt nu de conclusie dat het in de provincie slecht gesteld blijft met het vrouwenvoetbal. "Ze missen elke vorm van voetbalgogme."
Giovanni Siereveld verlengt bij Luctor Heinkenszand
Giovanni Siereveld verlengt bij Luctor Heinkenszand © Gilles Verschuure

Trainersnieuws oktober

Zaterdag vierdeklasser Jong Ambon moet op zoek naar een nieuwe trainer. Peter Tahitu houdt het al na een paar maanden voor gezien bij de Middelburgers. Bij Schoondijke stopt met Jos van Baal één van de twee hoofdtrainers.
Harro Hazelaar heeft tweedeklasser Oostkapelle/Domburg laten weten dat hij na dit seizoen stopt als trainer van het eerste elftal. De trainer vindt het na vier jaar tijd voor een nieuwe uitdaging. Het is nog niet bekend waar de oud-speler van Oostkapelle volgend seizoen aan de slag gaat en ook niet wie hem opvolgt bij de fusieclub.
Giovanni Siereveld uit Vlissingen is ook volgend jaar de trainer van Luctor Heinkenszand. Met deze vroege verlenging hoopt het bestuur van de derdeklasser rust te creëren en spreken de club en de trainer het vertrouwen uit in elkaar.
Thomas Mangelaars en ZSC'62 hebben hun samenwerking met één seizoen verlengd. Het bestuur van de derdeklasser schrijft heel blij te zijn met het feit dat Mangelaars langer aan de club uit Scharendijke verbonden blijft.
Serooskerke heeft in de persoon van Evert Wisse een opvolger gevonden voor de begin september vertrokken Wesley Visser. Visser stapte op bij de zaterdag tweedeklasser, omdat hij het trainerschap niet langer kon combineren met zijn dagelijkse werkzaamheden. Wisse was eerder trainer bij onder meer De Noormannen, Arnemuiden en VCK.
Derdedivisionist Hoek moet op zoek naar een nieuwe trainer. Lieven Gevaert stapt per direct op bij de Zeeuws-Vlaamse club.

Trainersnieuws september

Wesley Visser verlaat zaterdag tweedeklasser Serooskerke. Hij kan het trainerschap niet meer combineren met zijn dagelijkse werkzaamheden.