Hoek onderuit in oefenduel met FC Lebbeke en test oud-speler

Hoek heeft de tweede oefenwedstrijd onder de nieuwe trainer Lorenzo Staelens verloren. In Lebbeke verloor de Zeeuws-Vlaamse ploeg van de plaatselijke FC met 4-1.
Sascha Beshliaha in het shirt van Hoek in 2016
Sascha Beshliaha in het shirt van Hoek in 2016 © Orange Pictures
De opvallendste naam in de basisopstelling was die van Sascha Beshliaha. De rechtsback speelde van 2015 tot en met 2018 voor Hoek en zit sinds afgelopen zomer zonder club. In de wedstrijd tegen FC Lebbeke kreeg hij de kans om een contract te verdienen. Hoek is op zoek naar versterkingen op de rechterkant vanwege de nog altijd geblesseerde Fabian Wilson.
Met Beshliaha in de basisopstelling begon Hoek niet goed aan het duel en kwam het al na iets meer dan een minuut spelen op achterstand door een eigen doelpunt van Steven Smulder. Daarna kon Hoek geen potten breken en zag het de thuisploeg uitlopen naar een 3-0 voorsprong bij rust. Na de onderbreking kwam daar nog een Belgische treffer bij. Vlak voor tijd wist Erwin Franse de eer te redden door de 4-1 eindstand op het scorebord te zetten.

Trainen op eigen sportpark

Na de winstpartij van vorige week tegen KRC Gent, volgt na de eerste volledige trainingsweek dus een nederlaag. Deze week kan Hoek, door de versoepelingen, weer op het eigen sportpark terecht.