Clubtopscorer Sylvio Hage ook volgend seizoen bij GOES

Sylvio Hage draagt ook volgend seizoen het seizoen het shirt van voetbalclub GOES. De aanvaller is met vier doelpunten clubtopscorer van de Bevelandse derdedivisionist en heeft zijn contract met een seizoen verlengd.
Sylvio Hage VV GOES
Sylvio Hage in actie namens GOES © René van der Vliet
De 21-jarige Hage is bezig aan zijn tweede periode bij GOES, nadat hij vorig seizoen voor eersteklasser Kloetinge speelde. Met vier doelpunten is Hage dit seizoen clubtopscorer van GOES, dat hekkensluiter is van de Derde Divisie.
"Wij wilden graag met Sylvio verlengen, omdat we tevreden zijn met wat hij dit seizoen tot nu toe laat zien en geloven in zijn verdere ontwikkeling", aldus Hugo Barends, namens de technische commissie van GOES.
Begin januari werd bekend dat Dennis de Nooijer volgend seizoen trainer wordt op sportpark Het Schenge. Met de contractverlenging van Hage zet GOES een nieuwe stap met het oog op de toekomst.

Puzzel volgend seizoen

Voor het seizoen 2022/23 is de club al verzekerd van de diensten van verdedigers Stefan de Bert en Reza Maipauw, middenvelder Gianni Tiebosch en aanvaller Francis Kabwe Manegela. Zij beschikken over een meerjarig contract bij GOES.