Yassine Azzagari maakt gewenste overstap naar FC Eindhoven

Yassine Azzagari uit Goes speelt komend seizoen voor FC Eindhoven. De 20-jarige middenvelder komt transfervrij over van NAC Breda. Azzagari heeft voor twee seizoen getekend met een optie voor nog een jaar.
Yassine Azzagari maakt de overstap naar FC Eindhoven
Yassine Azzagari maakt de overstap naar FC Eindhoven © FC Eindhoven
Azzagari was sinds 2019 actief voor de club uit Breda. Hij speelde dit seizoen al 24 officiële duels en was daarbij tweemaal trefzeker. Omdat hij een aflopend contract had, besloot hij te kiezen voor een nieuw avontuur. Azzagari kijkt ernaar uit om zijn kwaliteiten te tonen in het Jan Louwers Stadion. "Ik ben erg blij met deze overstap en kan niet wachten om hier bij FC Eindhoven te beginnen."

Azzagari wil zijn waarde tonen voor FC Eindhoven

De interesse van zijn nieuwe club is niet nieuw. Volgens Azzagari wilde FC Eindhoven de Marokkaanse jeugdinternational vorig jaar ook al inlijven. "De gesprekken met trainer Rob Penders waren heel positief en duidelijk. Het voelt goed om dat vertrouwen te ervaren. Het is nu aan mij om dat vertrouwen uit te betalen. Mijn doel is om zoveel mogelijk te spelen en belangrijk te zijn voor FC Eindhoven."

Azzagari actief in Eredivisie?

FC Eindhoven eindigde op de derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie en kan via de play-offs nog promotie naar het hoogste niveau bewerkstelligen.