GOES grijpt laatste strohalm tegen ODIN'59, maar blijft laatste

GOES heeft de degradatiekraker tegen ODIN'59 gewonnen met 1-0. Het doelpunt viel al binnen tien minuten en werd gescoord door Gianni Tiebosch. De Bevelandse ploeg blijft ondanks de zege op de laatste plaats in de Derde Divisie staan.
Samenvatting GOES - ODIN'59
Al na tien minuten spelen kwam GOES op voorsprong door een schot van buiten het strafschopgebied van Gianni Tiebosch. Twee minuten eerder probeerde hij het, maar toen werd zijn schot nog overgetikt door de goalie van ODIN'59. Bij de ploeg uit Heemskerk zat interim-trainer Peter van der Slikke op de bank als vervanger voor Alex Geevaert, die wegens een verschil van inzicht gisteren was vertrokken als trainer van de Noord-Hollanders, ondanks een doorlopende verbintenis.

Kansen op 2-0

GOES kreeg wel enkele kansjes, maar het duurde tot op slag van rust toen de ploeg van trainer Kevin Hollander een kans kreeg via Jelle Klap, maar het wippertje belandde op de doelman van ODIN'59. Na rust was het Niels Jager met een kans maar Matthew Lentink redde. Ook Clinckemaillie punterde een bal die achter de defensie van ODIN belandde voorlangs.
Gianni Tiebosch
Gianni Tiebosch juicht nadat hij GOES op 1-0 heeft geschoten © René van der Vliet
In de tweede helft bleef het tot het einde spannend. Tien minuten voor tijd moest GOES met een man minder verder toen Gianni Tiebosch zijn tweede gele kaart kreeg. Clinckemaillie kreeg in de slotfase nog een mogelijkheid om de score te verdubbelen, maar nadat hij vier spelers van de tegenstander passeerde ontbrak de succesvolle afronding.

Laatste strohalm

GOES pakt de laatste strohalm in de strijd tegen degradatie. De Bevelandse formatie blijft laatste in de stand van de Derde Divisie met vijf punten achterstand op een nacompetitieplaats, met nog vier wedstrijden te spelen.