GOES hoopt op Houdini-act tegen koploper FC Lisse

De wedstrijd zaterdag tegen koploper FC Lisse lijkt op voorhand een onmogelijke missie voor GOES. De Bevelandse derdedivisionist is hekkensluiter en wordt door geteisterd door blessures, maar trainer Kevin Hollander houdt zich vast aan een bijzondere, hoopgevende statistiek.
Kevin Hollander van GOES aan het nadenken
Trainer Kevin Hollander van GOES © Orange Pictures
"Hoe kleiner onze selectie, hoe beter de resultaten", aldus Hollander, die Huib van Hecke, Hiep Nguyen en Ralph de Kok de rest van dit seizoen moet missen vanwege blessures. Gianni Tiebosch is geschorst en daardoor wordt de spoeling erg dun. "Tijdens de reeks van drie gewonnen wedstrijden misten we ook veel spelers. Daar houden we ons maar aan vast."
Als GOES met een punt of meer van het veld stapt in de Bollenstreek is dat een klein wonder, geeft Hollander toe. FC Lisse kan zaterdag bij een overwinning op GOES kampioen worden, al is het daarbij wel afhankelijk van resultaten van de concurrentie. "Dat brengt een bepaalde spanning met zich mee. Wij gaan gewoon proberen zo lang mogelijk in de wedstrijd te blijven."

Bonuspunten

Vorige week greep GOES de laatste strohalm tegen ODIN'59 in de strijd tegen degradatie in de Derde Divisie. De achterstand op plek zestien bedraagt met nog vier wedstrijden te gaan vier punten. "Alles wat we morgen pakken zijn bonuspunten", zegt Hollander, die weet dat het in de laatste drie wedstrijden moet gaan gebeuren. "We hebben het niet meer zelf in de hand, maar gaan er alles aan doen."
De wedstrijd FC Lisse-GOES in de Derde Divisie begint zaterdag om 15.00 uur. Volg het duel via Twitter @omroepzldsport of Teletekst.