Kloetinge verspeelt overwinning in laatste minuut tegen Papendrecht

Kloetinge heeft de eerste wedstrijd als kampioen met 2-2 gelijk gespeeld tegen Papendrecht. Jefry Dijkstra maakte beide doelpunten voor de bezoekers. De thuisclub onthaalde de kersverse kampioen met een erehaag.
Voetbal Kloetinge Jefry Dijkstra Dano Lourens
Jefry Dijkstra scoorde twee keer voor Kloetinge tegen Papendrecht (archieffoto) © Orange Pictures
Dijkstra zette Kloetinge in de negende minuut op een 1-0 voorsprong. In het vervolg van de eerste helft werden de bezoekers slordiger aan de bal, maar Papendrecht kon daar niet van profiteren.

In de 70e minuut maakte Dijkstra zijn tweede van de middag, met een afstandsschot van 25 meter. Lang kon de Bevelandse ploeg niet genieten van de ruime voorsprong, want Papendrecht maakte zeven minuten later alweer de aansluitingstreffer via Cerezo Drenthe. In de extra tijd maakte Jay Luciano de gelijkmaker.
Kloetinge verzuimde daarmee Terneuzense Boys een dienst te bewijzen. Door het gelijkspel wipt Papendrecht namelijk over de Zeeuws-Vlamingen heen op de stand.

Scoreverloop

0-1 Jefry Dijkstra (9)
0-2 Jefry Dijkstra (70)
1-2 Cerezo Drenthe (79)
2-2 Jay Luciano (90+3)

Opstelling Kloetinge

Mitchell Braafhart, Aidan Milot (Wout Meijer/77), Roy Mulder (Marijn Wijkhuijs/46) , Jarreau Manuhuwa, Jeroen de Jonge (Kyle Doesburg/65), Ufuk Kahveci, Valentijn van Keulen, Reguillo Vandepitte, Tim de Winter (Dook van den Berg/77), Dano Lourens, Jefry Dijkstra