SKNWK promoveert in allerlaatste wedstrijd van het voetbalseizoen

SKNWK speelt volgend seizoen in de 3e klasse van het zaterdagvoetbal. De club uit Nieuwerkerk won in de finale van de nacompetitie van Wolfaartsdijk met 1-0. Nu deze wedstrijd is gespeeld zit het voetbalseizoen 2021/2022 er op.
SKNWK
SKNWK is gepromoveerd door de allerlaatste wedstrijd van dit voetbalseizoen te winnen © Website SKNWK
Op de laatste wedstrijd van het voetbalseizoen, die op het veld van Colijnsplaatse Boys werd gespeeld, waren enkele honderden toeschouwers afgekomen. Die zagen dat SKNWK won door een doelpunt van Stefan Vermeer, die zijn ploeg na een halfuur spelen op voorsprong zette. Vermeer kopte de bal hard en via de lat in het doel. Wolfaartsdijk dacht al in de eerste vijf minuten op voorsprong te komen, maar de goal van Rudy Ridderhof werd afgekeurd wegens buitenspel.

In de tweede helft was Wolfaartsdijk nog een aantal keer dicht bij de gelijkmaker en SKNWK kreeg kansen op 2-0, maar gescoord werd er niet meer. Daardoor promoveert SKNWK naar de 3e klasse en speelt Wolfaartsdijk ook volgend seizoen op het laagste niveau in de standaardcompetitie van het district Zuid 1.