Kloetinge wint ook van derdedivisionist Dongen

Kloetinge heeft ook de derde oefenwedstrijd van de voorbereiding in een overwinning omgezet. De Bevelandse formatie van trainer Jurriaan van Poelje won op bezoek bij zondag derdedivisionist Dongen met afgetekende cijfers: 0-4.
voetbal Kloetinge Kyle Doesburg
Kyle Doesburg (links) was gisteren wederom trefzeker voor Kloetinge - archief © Orange Pictures
Dongen had het oefenduel met Kloetinge aangegrepen om het nieuwe kunstgrasveld feestelijk te openen, maar het was Kloetinge dat de supporters trakteerde op goed voetbal. De van Baronie overgekomen aanvaller Jorik Mijnhijmer is in de voorbereiding op schot en opende in de eerste helft de score. Via aanvoerder Roy Mulder werd het vervolgens na nog geen tien minuten ook 0-2.
Na de pauze deden ook de ingevallen Kyle Doesburg en Jefry Dijkstra een duit in het zakje. Zij bepaalden de stand uiteindelijk op 0-4.

Derde zege

De ploeg van Van Poelje, komend seizoen spelend in de Vierde Divisie, wint daardoor voor de tweede keer in de voorbereiding van een derdedivisionist. Eerder werd Baronie al verslagen door Kloetinge.
Maandag oefent Kloetinge tegen eersteklasser SVOD'22, voorheen Oostkapelle/Domburg geheten. De Bevelanders sluiten de voorbereiding volgend weekend af met een oefenonderonsje met Moerse Boys.