TOP Arnemuiden opent seizoen met nederlaag

TOP Arnemuiden is het seizoen begonnen met een nederlaag. Op eigen veld verloren de korfballers van TOP met 12-16 van KCC uit Capelle aan den IJssel. Tien minuten voor tijd hadden de Zeeuwen nog zicht op meer.
Bekijk hier de beelden van TOP-KCC: 12-16
De eerste wedstrijd van het nieuwe ereklasseseizoen ging vanaf het begin gelijk op. KCC leek iets beter, maar TOP werkte hard en wist gelijke tred te houden met de Zuid-Hollanders. Even voor rust kwam het via Jurgen Janse en Anita de Ridder (foto) zelfs op voorsprong. Die wist de ploeg tot het rustsignaal vast te houden; 8-7.
Na een kwartier in de tweede helft zag de wereld er anders uit voor de Arnemuidenaren. TOP stond ondertussen op een 10-12 achterstand, kwam terug tot 11-12, maar miste met nog tien minuten op de klok een strafworp. KCC profiteerde van de misser en liep uit naar 12-15, waar TOP opnieuw een strafworp miste. Daarmee was de strijd beslist en scoorde KCC nog één keer voor de statistieken. eindstand 12-16.