Uitslagen amateurvoetbal dinsdag 13 september

Dinsdagavond kwamen zeventien Zeeuwse clubs in actie voor een inhaalwedstrijd in het toernooi om de districtsbeker. Zeelandia Middelburg won na de monsterzege op Veere ook ruim van Duiveland en kan de groepswinst nauwelijks meer ontgaan. Bij Terneuzense Boys werd Miroslav Peric de grote man tegen SVOD'22.
Voetbal districtsbeker
Beeld uit de wedstrijd Terneuzense Boys tegen SVOD'22 © Harry Brouns
Terneuzense Boys rekende na rust af met de Walcherse fusieclub. Na een 0-0 ruststand werd het 3-0 voor de Zeeuws-Vlamingen en Peric tekende voor alle doelpunten. In dezelfde groep won De Meeuwen ruim van FC Axel. Ook die overwinning kreeg in de tweede helft gestalte. Bij rust was het 1-1 en via onder andere twee treffers van Kevin Janse werd het uiteindelijk 4-1 voor de ploeg uit Zoutelande.

Uitslagen

Groep 1
Poule 2
De Meeuwen - FC Axel 4-1
Terneuzense Boys - SVOD'22 3-0
Na de veertien treffers tegen Veere vorige week zaterdag maakte Zeelandia Middelburg er tegen Duiveland dinsdagavond vijf. Celino Davidse scoorde twee keer voor de Middelburgers, die door de 5-2 zege alleen in theorie de groepswinst nog kunnen mislopen. Ook Kruiningen maakte er vijf. Op het veld van GOES scoorden Steffan van Houte en Joel Daniels ieder twee keer in de met 5-1 gewonnen wedstrijd.