BC Vlissingen overtuigt in seizoensopener tegen Weert

BC Vlissingen kende een probleemloze start van de competitie in de 1e Divisie. De formatie van Rakesh Angnoe was in de eigen sporthal tegen het tweede team van Weert uit Limburg de hele wedstrijd de bovenliggende partij, en won uiteindelijk met 88-74.
Benjamin Steenbeek neemt namens BC Vlissingen de basket onder vuur
Benjamin Steenbeek (archief) maakte belangrijke punten voor BC Vlissingen tegen Weert © Theo Theune
Bekijk de samenvatting van BC Vlissingen-Weert 2: 88-74
Aan de hand van de uitblinkende Thijs Beumer pakte BC Vlissingen al vanaf de eerste minuut de leiding. Na het eerste kwart was het 21-11 en ook halverwege was de marge tussen de Vlissingse formatie en de bezoekers tien punten.

Drie driepunters op rij

In het derde kwart besliste BC Vlissingen de wedstrijd definitief. Benjamin Steenbeek schoot drie driepunters op rij raak ende thuisploeg liep uit naar een 61-49 voorsprong. In het laatste kwart kwam de overwinning niet meer in gevaar.