GOES blijft ongeslagen na thuiszege op De Dijk

GOES heeft de tweede overwinning van dit seizoen behaald. Op het eigen sportpark Het Schenge versloeg de ploeg van trainer Dennis de Nooijer De Dijk met 3-0. Erwin Franse, Mitchell de Nooijer en Daniël Wissel scoorden voor de Bevelandse formatie.
Erwin Franse scoort de 1-0 voor GOES
Erwin Franse scoort de 1-0 voor GOES © René van der Vliet
GOES was in de eerste helft de betere ploeg en had een kwartier nodig om op voorsprong te komen. Erwin Franse schoot van afstand raak. GOES kreeg een paar goede kansen op een tweede treffer, maar die viel pas na ruim een halfuur spelen. Na een succesvolle combinatie rondde Mitchell de Nooijer succesvol af: 2-0.

Buitenspel

GOES kwam in de tweede helft goed uit de startblokken. Al na twee minuten scoorde Daniël Wissel het derde doelpunt van de middag. Het doelpunt werd goedgekeurd door de scheidsrechter, ondanks het vlagsignaal voor buitenspel. Een kleine tien minuten later kreeg De Dijk pas de eerste kans van de wedstrijd, invaller Reza Maipauw haalde de inzet van de lijn. Uit de tegenaanval raakt Daniel Wissel aan de andere kant de paal.
Het bleef bij de drie doelpunten waardoor GOES ook na drie thuiswedstrijden in de Vierde Divisie ongeslagen blijft. De ploeg van trainer Dennis de Nooijer is op de ranglijst opgeklommen naar de derde plaats.

1-0 Erwin Franse (17)
2-0 Mitchell de Nooijer (33)
3-0 Daniel Wissel (47)