WHS vindt nieuwe trainer in oud-prof Waslander

WHS heeft een nieuwe trainer gevonden. Koos Waslander, oud-prof van onder andere Excelsior, NAC Breda en PEC Zwolle, staat de rest van het seizoen voor de groep bij de ploeg uit Sint-Annaland. Dat meldt WHS op de eigen website.
trainerscarrousel-amateurvoetbal
Trainerscarrousel 2022/23 © Omroep Zeeland
De geboren Rotterdammer volgt in Sint-Annaland Piet de Rijke op, die tijdelijk aangesteld was na het snelle vertrek van John de Frel. De Frel moest door gezondsproblemen stoppen als trainer van WHS. Waslander heeft een opvallend record; hij is de speler die in de Eredivisie de snelste goal ooit maakte. In 1982 scoorde hij al na acht seconden namens NAC Breda tegen zijn latere ploeg PEC Zwolle .
Waslander trainde eerder Leonidas en EDO. In Zeeland stond hij in het seizoen 2012/13 aan het roer bij Jong Ambon.

Trainersnieuws augustus

Voetbalclub WHS moet wederom op zoek naar een nieuwe trainer. John de Frel heeft bij het bestuur van de tweedeklasser uit Sint-Annaland aangegeven dat hij om gezondheidsredenen zijn werkzaamheden per direct neerlegt. De Frel werd in juni nog aangesteld als opvolger van Karl Vergouwen, die WHS behield voor de 2e klasse, maar desondanks stopte.
Nog voor hij goed en wel aan zijn klus is begonnen geeft hij er nu noodgedwongen de brui aan. Ook assistent Rini Verwest vertrekt, waardoor WHS deze week trainerloos aan de voorbereiding begon. Over drie weken staat de eerste wedstrijd in het toernooi om de districtsbeker al op het programma.

WHS (vervolg)

WHS moet op zoek naar een nieuwe trainer. Karl Vergouwen zorgde voor een knappe prestatie door WHS te behouden voor de tweede klasse, maar stapt na één seizoen toch op bij de club uit Sint-Annaland.
Voetbalclub WHS moet wederom op zoek naar een nieuwe trainer. John de Frel heeft bij het bestuur van de tweedeklasser uit Sint-Annaland aangegeven dat hij om gezondheidsredenen zijn werkzaamheden per direct neerlegt. De Frel werd in juni nog aangesteld als opvolger van Karl Vergouwen, die WHS behield voor de 2e klasse, maar desondanks stopte. Nog voor hij goed en wel aan zijn klus is begonnen geeft hij er nu noodgedwongen de brui aan. Ook assistent Rini Verwest vertrekt, waardoor WHS deze week trainerloos aan de voorbereiding begon. Over drie weken staat de eerste wedstrijd in het toernooi om de districtsbeker al op het programma.

Trainersnieuws mei

WIK'57

WIK'57 heeft in de persoon van Steven Seedo de nieuwe trainer voor komend seizoen gevonden. De oefenmeester uit Middelburg pakt bij de Schouwse vierdeklasser na drie jaar zijn trainerscarrière weer op. Daarvoor was hij werkzaam bij FC de Westhoek en Hansweertse Boys. WIK'57 kende een roerig seizoen waarin het twee trainers versleet. Richard de Moedt hield het slechts vijf wedstrijden vol en ook diens opvolger Danny Magito maakte het seizoen niet af bij WIK'57. Walter de Jonge en Kees Verwest fungeren sindsdien als tussenpausen.

HVV'24

Mario Vermeirssen is één wedstrijd voor het einde van het seizoen ontslagen bij HVV'24. De trainer won eerder dit jaar de tweede periode bij de ploeg uit Hulst, maar zal de nacompetitie dus niet meemaken.
Vermeirssen was drie jaar lang trainer bij de ploeg uit Hulst. HVV'24 wilde niet reageren op de beslissing. Eerder dit seizoen werd al bekend dat Vermeirssen na dit seizoen aan de slag gaat bij Clinge. De Belg Yves Michelet zal hem opvolgen in Hulst.

GOES zaterdag

Pearl Doesburg blijft nog een jaar op zijn post. De trainer van de zaterdagtak van GOES heeft zijn contract bij de vierdeklasser verlengd.
Doesburg is bezig aan zijn derde seizoen als trainer op Sportpark Het Schenge, waar hij eerder al speler was. GOES zaterdag degradeerde vorig jaar naar de vierde klasse B en staat met nog drie wedstrijden te gaan op de zevende plaats in die klasse.