Pijnlijke oorwassing voor GOES tegen 's-Gravenzande

GOES is in de Vierde Divisie keihard onderuit gegaan in de wedstrijd tegen FC 's-Gravenzande. De ploeg van trainer Dennis de Nooijer kwam er niet aan te pas en moest een zevenklapper incasseren: 1-7.
Bekijk hier de goals bij GOES-FC 's-Gravenzande: 1-7
GOES begon de wedstrijd zonder Mitchell de Nooijer, die last had van een blessure. Steven Smulder keerde terug in de basis, na ziek te zijn geweest. De thuisploeg begon met twee kansen via Smulder die de onderkant van de lat raakte en Daniel Wissel die net naast schoot.
Hierna ging het twee keer achter elkaar mis. Twan van Meerten kon na balverlies van GOES profiteren en de openingstreffer binnenschieten. Twee minuten later liep de nummer tien van 's-Gravenzande ook de tweede goal van de wedstrijd binnen.
Wissel zorgde nog wel voor de aansluitingstreffer. De spits van GOES wilde de bal over doelman Jurrian Jouvenaar stiften. Hij gleed weg en zo stuiterde de bal binnen. GOES ging vol voor de gelijkmaker en was dichtbij via een schot van Claude de Smit en een kopkans van Wout Den Engelsman.
Echter kreeg de thuisploeg het deksel op de neus door de tegengoal van Frank Broos, die vanaf links naar binnen sneed en de bal in de hoek schoot. Dit betekende een 1-3 ruststand.
GOES - 's-Gravenzande
Een beeld uit de wedstrijd GOES - 's-Gravenzande © Rene van der Vliet

Afstraffing

De tweede helft begon dramatisch voor GOES. Net zoals bij het begin van de wedstrijd was het Van Meerten die het net wist te vinden. Direct na de aftrap van GOES schoot Nick Ruijgrok ook nog eens de vijfde goal van de middag erin voor 's-Gravenzande. De thuisploeg had geen antwoord op het grote veldoverwicht van 's-Gravenzande. Invaller Angelo Zwirs en Broos maakten het in de laatste vijftien minuten nog erger en zorgden voor een 1-7 eindstand.