BC Vlissingen doet wat het moet doen tegen hekkensluiter

BC Vlissingen heeft de tweede zege op rij geboekt in de eerste divisie. De basketballers waren in het eigen Baskensburg met 78-52 te sterk voor hekkensluiter Virtus uit Werkendam.
Bekijk hier de hoogtepunten van BC Vlissingen-Virtus: 78-52
De Vlissingse ploeg begon slecht aan de wedstrijd en keek al snel tegen een 0-8 achterstand aan. Daarna werd de thuisploeg wakker en stelde het orde op zaken. Na het eerste kwart leidde de ploeg met 23-14, en in het tweede kwart kwamen de bezoekers niet tot scoren. Zo zat Vlissingen bij rust op rozen met een 37-14 voorsprong.

Slordig

De tweede helft was van beide kanten slordig, maar dat leverde wel veel punten op. De ploeg van Rakhes Angnoe trok aan het langste eind en won met 78-52, Thijs Beumer en Raylin Jimenez scoorde beiden zestien punten. Door de zege bestaat de stand van BC Vlissingen nu louter uit achten; de ploeg staat achtste met acht punten uit acht wedstrijden. De Vlissingers staan hiermee net boven de degradatiestreep.