Groene Ster slikt er acht tegen landskampioen Hovocubo

Groene Ster was bij de start van de tweede fase van de Eredivisie zaalvoetbal niet opgewassen tegen regerend landskampioen Hovocubo. In de eigen sporthal Baskensburg in Vlissingen werd de ploeg van Azdine Boufrahi getrakteerd op een grote nederlaag: 2-8.
zaalvoetbal Groene Ster FCK De Hommel
Groene Ster slikt er acht tegen landskampioen Hovocubo (archieffoto) © Paul ten Hacken
In de eerste helft kon Groene Ster niet mee met de ploeg uit Hoorn. Halverwege was de stand al 2-5. Na rust slaagde de Vlissingse eredivisionist er niet in aan te haken bij de zevenvoudig landskampioen, die nog drie keer scoorde en de eindstand op 2-8 bepaalde. Voor Groene Ster wisten Hamza Zariouh en Mourad Azzanagui te scoren, bij Hovocubo maakte Iliass Bouzit vier van de acht treffers.
Groene Ster is door de nederlaag tegen de titelfavoriet laatste in de kampioenspoule van acht ploegen. De eerste zes kwalificeren zich voor de play-offs om de landstitel. Volgende week gaat Groene Ster in Berkel-Enschot op bezoek bij BE'79.