Angela Versluis na Australisch avontuur terug bij Excelsior vrouwen

Voor voetbalster Angela Versluis zit haar avontuur bij Brisbane Lions in Australië erop. De uit Veere afkomstige Versluis is inmiddels teruggekeerd bij haar vorige club Excelsior.
voetbal Excelsior/Barendrecht Angela Versluis Lieve van Vliet
Angela Versluis (met haarband) viert haar treffer met achter haar Lieve van Vliet (archieffoto) © Orange Pictures
Versluis verliet Excelsior vorig seizoen al tijdens haar eerste seizoen om te vertrekken naar Brisbane Lions. Inmiddels is ze teruggekeerd bij Excelsior. Bij Excelsior is ze herenigd met een andere Zeeuwse: Lieve van Vliet uit Goes.

Jaar wachten op visum

"Het was een supervet avontuur in Australië, maar als ik daar landelijk wilde spelen, moest ik een jaar wachten op een visum", laat de aanvalster weten op de website van Excelsior. "Daarom heb ik ervoor gekozen om terug te keren naar Nederland. Ik heb altijd contact gehouden met de staf, dus kreeg ik meteen de vraag om bij Excelsior te komen. Ik ben blij om hier weer te zijn. Er staat al een goed team en ik hoop als mens en speelster een toegevoegde waarde te kunnen zijn."

Rentree

Afgelopen vrijdag maakte de 21-jarige Versluis haar rentree door in de 67ste minuut in te vallen tijdens het met 1-2 verloren duel met Telstar. Versluis maakte in het seizoen 2021/22 haar debuut in de eredivisie vrouwen en daarin speelde ze negentien wedstrijden en scoorde ze een doelpunt. Eerder speelde ze voor Veere, JVOZ en Sparta.
Haar opa zal ook wel blij zijn dat ze terug is, want hij miste in Nederland bijna geen enkele wedstrijd van zijn kleindochter.