Dano Lourens twee keer trefzeker voor Jong Sparta

Dano Lourens heeft zijn ploeg Jong Sparta Rotterdam flink op weg geholpen bij de klinkende 0-6 overwinning op OFC. In het duel in de Tweede Divisie was de spits uit Middelburg twee keer trefzeker.
Dano-Lourens-Sparta
Dano Lourens in het shirt van Sparta Rotterdam © Orange Pictures
In de 51e minuut opende Lourens de score namens de Rotterdamse ploeg en tien minuten later zorgde de oud-speler van Kloetinge ook voor de 0-3. Daarna zag Lourens dat Jong Sparta Rotterdam uitliep naar een ruime winstpartij. Lourens speelde tot nu toe negen wedstrijden in de Tweede Divisie, daarin scoorde hij drie keer.
Afgelopen zomer verruilde Lourens Kloetinge voor de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. In eerste instantie speelde en scoorde hij vooral in het Onder-18 team van de club, maar steeds vaker mag hij zijn opwachting maken in de Tweede Divisie.