Groene Ster schiet weinig op met punt tegen Lebo en blijft laatste

Voor de zaalvoetballers van Groene Ster lijkt het seizoen als een nachtkaars uit te gaan. In de eigen sporthal Baskensburg in Vlissingen kwam de ploeg van trainer Azdine Boufrahi niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen ASV Lebo en blijft daardoor laatste in de kampioenspoule van de Eredivisie.
Zaalvoetbal Groene Ster Azdine Boufrahi
Groene Ster-trainer Azdine Boufrahi zag zijn ploeg met 1-1 gelijkspelen tegen ASV Lebo © Paul ten Hacken
Halverwege was er nog niet gescoord door Groene Ster en Lebo. Na tien minuten spelen in de tweede helft kwam Groene Ster op achterstand. Met nog vier minuten op de klok tekende Nabil Azzanagui voor de gelijkmaker. Verder kwam de thuisploeg in de slotfase niet meer.

Zesde plek ver uit zicht

Met het gelijke spel schoot de Vlissingse eredivisionist niets op. Groene Ster blijft hekkensluiter in de tweede fase van de Eredivisie en de zesde plek is ver uit zicht. Die plek geeft recht op een beslissingswedstrijd met als inzet een plek in de play-offs om de landstitel. De achterstand van Groene Ster op nummer zes FC Marlene is zeven punten.