Razendsnelle goal Doesburg opmaat voor forse zege Kloetinge

Kloetinge heeft met de grootste zege van het seizoen afscheid genomen van de Vierde Divisie. De kampioen haalde op eigen veld uit met 7-1 tegen WNC uit Waardenburg. Er was een hoofdrol weggelegd voor Kyle Doesburg, die met een supersnelle goal de score opende op het Wesselopark.
voetbal Kloetinge WNC Kyle Doesburg
Kloetinge-speler Kyle Doesburg springt op in het duel tegen WNC © Ron Quinten
Doesburg scoorde al na acht seconden het eerste doelpunt. Na een half uur kwam WNC op gelijke hoogte door een treffer van Mirel Ibrahimovic, die profiteerde van een slechte terugspeelbal van Jeroen de Jonge. Daarna was het Kyle Doesburg die kort voor rust en tien minuten na rust zijn hattrick completeerde.

Invallers

Daarna liep Kloetinge uit naar een hogere score door treffers van de invallers Aidan Milot en Nizar Mekkaoui (2x). Ook Jorik Mijnhijmer pikte zijn goaltje mee. Eindstand 7-1.

Voor wat het waard is: Kloetinge neemt de derde periodetitel over van Capelle, dat al een periodetitel had. Omdat Kloetinge al kampioen is, gaat Smitshoek de nacompetitie in.
voetbal Kloetinge WNC Jefry Dijkstra
Jefry Dijkstra aan de bal voor Kloetinge © Ron Quinten

Scoreverloop

1-0 Kyle Doesburg (1)
1-1 Mirel Ibrahimovic (30)
2-1 Kyle Doesburg (43)
3-1 Kyle Doesburg (53)
4-1 Aidan Milot (55)
5-1 Jorik Mijnhijmer (70)
6-1 Nizar Mekkaoui (81)
7-1 Nizar Mekkaoui (84)

Opstelling Kloetinge

Milan Zabicki, Jop Dekker, Koen Plank, Jeroen de Jonge (Nizar Mekkaoui/46), Raphael Zerbib (Valentijn van Keulen/57), Reguillo Vandepitte (Huub Wolters/57), Jeffrey Theunisse (Aidan Milot/46), Dook van den Berg (Gianni Vandepitte/46), Jorik Mijnhijmer, Kyle Doesburg, Jefry Dijkstra