Zo ziet de nacompetitie in het zondagvoetbal eruit

Nu de reguliere competitie in het zondagvoetbal erop zit, kunnen HVV'24 uit Hulst, Sluis, RIA Westdorpe en Groede nog promoveren via de nacompetitie. IJzendijke, Koewacht en Vogelwaarde spelen nog voor lijfsbehoud. Hieronder een overzicht.
Een beeld uit de wedstrijd RIA Westdorpe - Sluis
RIA Westdorpe en Sluis spelen nog in de nacompetitie van het zondagvoetbal © Harry Brouns

2e klasse/3e klasse zondag

HVV'24 uit Hulst is nog in de race voor promotie naar de 2e klasse. De ploeg van het interim-duo Marco van Vlierberghe en Angelo Verbraeken begint komende zondag met een uitwedstrijd tegen RPC. De ploeg uit Eindhoven eindigde op de negende plaats in de 2e klasse E.
HVV'24 is de enige Zeeuwse ploeg in deze nacompetitie.

Nacompetitie

1e ronde
zon 4 jun Oosterhout - Zundert -
Veritas - SC Emma -
SC Gastel - RKDVC -
Rijen - Braakhuizen -
RPC - HVV'24 -
Hoogeloon - TSV Gudok -
Virtus - FC Engelen -
Trinitas Oisterwijk - Wilhelmina Boys -

3e klasse/4e klasse zondag

In de nacompetitie beginnen alle Zeeuwse ploegen in de eerste ronde, die komende zondag begint: RIA Westdorpe, Sluis en Groede.
RIA Westdorpe begint met een uitwedstrijd tegen Hoeven. Sluis speelt op eigen veld tegen Sprundel en Groede neemt het in een uitduel op tegen Rimboe uit Wouwse Plantage.
Zowel RIA Westdorpe als Sluis stapt na dit seizoen over naar het zaterdagvoetbal. Beide clubs komen nog wel uit in de nacompetitie, maar komen dus niet in aanmerking voor promotie naar de 3e klasse zondag.

Nacompetitie

1e ronde
zon 4 jun Hoeven - RIA Westdorpe -
Dubbeldam - Nieuw Borgvliet -
ODC - Jong Brabant -
PSV - RKKSV -
DSE - RCD -
Waspik - Viola -
BVV - De Raven -
DBS - Mariahout -
DVG - Bergeijk -
Sluis - Sprundel -
Rimboe - Groede -
Chaam - Berkdijk -
GSBW - WDS'19 -
Maliskamp - DOSL -
RKDSV - Pusphaira -
Avesteyn - BMC -

4e klasse/5e klasse zondag

IJzendijke, Vogelwaarde en Koewacht stromen in de tweede ronde van deze nacompetitie in. De duels in de tweede ronde staan gepland voor zondag 11 juni.
De tegenstander van IJzendijke is nog niet bekend. Vogelwaarde en Koewacht weten dat wel. Koewacht speelt een thuiswedstrijd tegen METO en Vogelwaarde gaat op bezoek bij PCP uit Breda.