Mitchell Braafhart haakt geblesseerd af bij Zeeuws Elftal

Mitchell Braafhart doet komende vrijdag niet mee in het oefenduel van het Zeeuws Elftal tegen de profs van KAA Gent. De doelman van Kloetinge heeft zich met een enkelblessure afgemeld bij de technische commissie van het Zeeuws Elftal.
voetbal Kloetinge Mitchell Braafhart
Mitchell Braafhart © Orange Pictures
Als vervanger is Finn Murre uit Yerseke opgeroepen, de tweede doelman van derdedivisionist Hoek. Murre en Matthew Lentink van GOES zijn de twee doelmannen in de selectie van coach Rogier Veenstra. Eerder haakten Ruben Hollemans (Serooskerke) en Klaas van Hecke (Kloetinge) af met blessures. Veenstra heeft nu 21 spelers tot zijn beschikking.
Woensdag komt het Zeeuws Elftal in Nieuwdorp bijeen voor een training ter voorbereiding op het duel tegen KAA Gent, dat vrijdag om 19.30 uur begint. De wedstrijd wordt op het veld van FC Axel gespeeld. Het duel staat onder leiding van arbiter Niels Boel uit Vlissingen. Hij wordt daarbij geassisteerd door Jaimy Pleijte en Dennis van Berk.
Selectie Zeeuws Elftal
Keepers Matthew Lentink (GOES) en Finn Murre (Hoek)
Verdedigers Jeroen de Jonge (Kloetinge), Wout den Engelsman (GOES), Reza Maipauw (GOES), Mitchell de Nooijer (GOES), Renzo Roemeratoe (GOES), Ewoud van Troost (Terneuzense Boys), Sander Versendaal (SVOD'22), Julius Bliek (Kloetinge)
Middenvelders Reguillo Vandepitte (Kloetinge), Valentijn van Keulen (Kloetinge), Steven Smulder (GOES), Tim de Winter (GOES)
Aanvallers Sylvio Hage (Hoek), Steve Schalkwijk (Hoek), Jefry Dijkstra (Kloetinge), Ruben de Jager (Kloetinge), Erwin Franse (GOES), Rick Gort (Terneuzense Boys), Miroslav Peric (Terneuzense Boys)
Een dag later speelt KAA Gent, opnieuw in Axel, nog een oefenduel. Tegenstander is dan Lokomotiva Zagreb uit Kroatië. Die wedstrijd begint om 14.00 uur.