Trainerscarrousel: Martien trainer GOES zaterdag, Doesburg doet stapje terug

Dangelo Martien gaat aan de slag als trainer van de zaterdagtak van GOES. Nu is Martien nog speler bij de ploeg die op de derde plaats staat in de 4e klasse B. Martien volgt Pearl Doesburg op. Die vertrekt niet, maar wordt de assistent van de nieuwe hoofdtrainer.
trainerscarrousel-martien
Dangelo Martien (links) nog als speler van GOES zondag 1 (archieffoto) © Orange Pictures
Volgens de club is het uitgangspunt van Martien 'het doorontwikkelen van de jonge selectie.'

Trainersnieuws april

HVV'24 moet toch nog op zoek naar een nieuwe trainer voor het nieuwe seizoen. Eerder had Yves Michelet aangegeven ook volgend seizoen trainer te zijn van de club uit Hulst, maar nu heeft de Belg besloten om na dit seizoen toch te vertrekken. Het verblijf van Michelet bij HVV'24 blijft daardoor beperkt tot één seizoen. De club gaat op zoek naar een opvolger.
Patrick Boute keert volgend seizoen terug als trainer van Oostburg. De oefenmeester komt over van het Belgische FC Goalgetters Sint Laureins en wordt de opvolger van Fabian Wilson die naar Zaamslag vertrekt.

Trainersnieuws maart

Lewedorpse Boys heeft een opvolger gevonden voor de onlangs opgestapte Huseyin Dogan. Mick Vujovic moet de Bevelandse club zien te behouden voor de 3e klasse A. Dogan stapte onlangs op vanwege een verschil van inzicht met het bestuur. Vujovic was in het verleden onder meer trainer van Walcheren. Bij die vereniging bekleedt hij op dit moment nog een functie in de jeugdopleiding. Zijn laatste trainersklus was bij Nieuwdorp, waar hij in 2021 vertrok. Lewedorpse Boys staat acht wedstrijden voor het einde op de tiende plaats in de 3e klasse A en strijdt voor lijfsbehoud.
De vrouwen van Kloetinge moeten vanaf het volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. Mario Kalisvaart vertrekt na vijf seizoenen bij de Bevelandse club. Hoofdklasser Bavel heeft hem gestrikt. Kalisvaart promoveerde de afgelopen twee seizoenen met de vrouwen en won de beker met Kloetinge.
Marc Waebeke is ook volgend seizoen actief bij Schoondijke. Hij heeft zijn verbintenis als trainer van de club met een jaar verlengd. Schoondijke speelt in de 4e klasse A van het zaterdagvoetbal en staat daarin op de achtste plaats.
Serge Laprade is vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer van Groede. Laprade is momenteel actief als trainer van Breskens 2 en was eerder werkzaam als jeugdtrainer bij zijn nieuwe club. Hij volgt daarmee André de Nooijer op die na tien seizoenen stopt bij de huidige hekkensluiter van de 4e klasse A.
Huseyin Dogan is per direct gestopt als trainer van Lewedorpse Boys. Dogan zat zaterdag tijdens de wedstrijd tegen Zeelandia Middelburg al niet meer op de bank vanwege 'een verschil van inzicht met het bestuur van de club'. De Bevelandse formatie is op zoek naar een interim-trainer die het seizoen afmaakt. Lewedorpse Boys strijdt momenteel om lijfsbehoud in de 3e klasse A.
Waarde heeft in John Tahapary uit Goes een nieuwe trainer gevonden voor het komend seizoen. Tahapary komt over van Wemeldinge, dat net als Waarde uitkomt in de 4e klasse B van het zaterdagvoetbal. Tahapary is bij Waarde de opvolger van Johnny van Dijke, die aan de slag gaat bij SPS uit Poortvliet. Tahapary is al vele jaren actief als trainer op de Zeeuwse velden. Hij trainde onder meer ZSC'62, Colijnsplaatse Boys, Domburg en Nieuwdorp.
Salim Ben Sellam blijft trainer van GPC Vlissingen. De trainer is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Vlissingse club, die verwikkeld is in de titelstrijd in de vierde klasse B.Volgens de club zijn zowel resultaten als sfeer bij het vlaggenschip van GPC Vlissingen uitstekend.

Trainersnieuws februari

De Belg Steve Kesteleyn is komend seizoen de trainer van Spui. Kesteleyn volgt Marc de Kunder op die de club ondanks een doorlopend contract gaat verlaten om gezondheidsredenen. Kesteleyn is nu nog trainer van HBC'22 (Hoofdplaat Biervliet Combinatie), dat net als Spui speelt in de 4e klasse A van het zaterdagvoetbal.
Yannik Taniwel is ook volgend seizoen trainer van Jong Ambon. Hij heeft zijn verbintenis met de club uit Middelburg met een jaar verlengd. Jong Ambon speelt nu nog in de 4e klasse van het zaterdagvoetbal, maar dat zal na dit seizoen hoogstwaarschijnlijk anders zijn, Met slechts twee punten uit veertien wedstrijden staat Jong Ambon laatste in de 4e klasse B. Omdat er in de nieuwe competitiestructuur een 5e klasse op zaterdag komt in het district Zuid 1, degraderen er zeven ploegen uit iedere 4e klasse. Jong Ambon heeft al twintig punten achterstand op de veilige zevende plaats. Taniwel kan zich met Jong Ambon dus opmaken voor een seizoen in de 5e klasse.
Alexander van Keulen blijft toch de trainer van Arnemuiden. De trainer uit Kloetinge gaf eerder aan dat hij aan het eind van het seizoen zou stoppen bij de tweedeklasser, maar tekent alsnog bij. Na signalen binnen de vereniging werden de gesprekken tussen Van Keulen en het bestuur heropend. Daaruit bleek dat alle partijen absoluut vertrouwen hebben in verlenging van de samenwerking. Van Keulen tekent voor een jaar bij.
FC De Westhoek'20 heeft in Wouter Zwackhalen de opvolger voor Henk Schouten gevonden. Zwackhalen is nu trainer bij Herkingen'55, dat in dezelfde competitie als De Westhoek speelt. Bij Philippine schuift Randy van Overmeeren door naar het eerste elftal.
Vierdeklasser Wemeldinge heeft in Danny Sandhövel een opvolger gevonden voor John Tahapary, die de club na vier seizoenen verlaat. Een andere vierdeklasser, Spui, moet op zoek naar een nieuwe trainer. Marc de Kunder stopt aan het einde van dit seizoen. Hij zet vanwege fysieke ongemakken aan het einde van het seizoen een punt achter zijn trainersloopbaan.
STEEN heeft Andy Marin aangesteld als trainer voor de komende seizoenen. De Belg is nu nog coach van KVK Robur-Moerzeke in zijn vaderland en heeft bij de Zeeuwse-Vlaamse zondagclub voor drie seizoenen getekend. Eerder werd bekend dat Jesse de Waal na dit seizoen vertrekt bij de club uit Sint-Jansteen, die momenteel achtste staat in de 3e klasse A. De Waal wordt trainer van VCK uit Koudekerke.
Cadzand wordt ook komend seizoen getraind door Niels de Krijger. De oefenmeester is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Zeeuws-Vlaamse vierdeklasser. Cadzand staat momenteel op de negende plaats in de 4e klasse A.
Het contract tussen trainer René de Nooijer en Nieuwland is met één seizoen verlengd. De Nooijer is bezig aan zijn tweede seizoen bij de vierdeklasser. Nieuwland staat op de elfde plaats in de 4e klasse B en wil zich handhaven. Het verschil met de veilige achtste plaats is momenteel vijf punten, maar Nieuwland heeft nog een wedstrijd tegoed. De Nooijer was eerder trainer bij FC Dauwendaele.
HBC'22, de fusieploeg uit Hoofdplaat en Biervliet. heeft Marino Dhooge aangesteld voor volgend seizoen. Dhooge begon dit seizoen bij Corn Boys in Sas van Gent, maar is daar tussentijds vertrokken. HBC'22 speelt in diezelfde klasse, de 4e klasse A.
Mathijs van Damme vertrekt aan het einde van het seizoen bij vierdeklasser Colijnsplaatse Boys. Daarmee komt er aan de samenwerking na één seizoen een einde. Van Damme was afgelopen zomer de opvolger van Graham Holmes bij de club uit Noord-Beveland.

Trainersnieuws januari

Cees Houtepen is ook volgend seizoen trainer van Serooskerke. Houtepen keerde vorig seizoen terug bij de club waar hij tussen 2014 en 2017 ook al drie seizoenen trainer was en leidde Serooskerke naar het kampioenschap in de 3e klasse. Op dit moment staat Serooskerke op de laatste plaats in de 2e klasse E van het zaterdagvoetbal, maar ondanks dat gaan beide partijen dus nog een jaar met elkaar verder. Houtepen was in het verleden trainer op hoog amateurniveau bij onder andere SSV'65, Hoek en Kloetinge.
Aloys Meerman uit Arnemuiden is volgend seizoen trainer van Wolfaartsdijk. Dat meldt de zaterdag derdeklasser op de eigen sociale media. Meerman is sinds dit seizoen trainer van zondagploeg Philippine en strijdt met die ploeg tegen degradatie uit de vierde klasse A.
Fabian Wilson is komend seizoen trainer bij Zaamslag. Eerder deze week maakte de oud-speler van Hoek bekend na dit seizoen te stoppen bij zijn huidige club Oostburg. Wilson wordt bij Zaamslag de opvolger van André Siereveld, die naar FC Dauwendaele vertrekt.
DwO'15 heeft voor volgend seizoen een trainer gevonden: Renaldo Jacobs uit Vlissingen is aangesteld bij de zaterdagvierdeklasser. Jacobs (35) was in het verleden assistent-trainer bij Walcheren, VC Vlissingen (Hoofdklasse) en GOES (Derde Divisie) en heeft nu Walcheren 2 onder zijn hoede. Serge Beulens is momenteel de trainer bij de fusieclub uit Driewegen en Ovezande. Beulens verving in de eerste helft van de competitie de vertrokken Danny Sandhövel.
Bas Biesterbosch stapt volgend seizoen in als hoofdtrainer van SSV'65. Biesterbosch speelde tussen 2015 en 2020 bij de ploeg uit Goes, waar hij nu zijn eerste stappen als hoofdtrainer mag zetten. SSV'65 staat op dit moment in het rechterrijtje in de derde klasse A.
Erwin de Nijs uit Tholen is teruggekomen op zijn besluit om te vertrekken bij Halsteren, dat uitkomt in de Vierde Divisie C. De Nijs maakte in oktober zijn vertrek bekend, maar gaat nu toch op voor zijn zesde seizoen in West-Brabant. De Nijs was eerder werkzaam bij clubs als Tholense Boys en WHS.
Soufian Dooms is ook volgend seizoen trainer van zondag derdeklasser Breskens. De trainer en de club hebben de samenwerking met één seizoen verlengd. Dooms is sinds 2019 als trainer aan Breskens verbonden. Hij is dus nu aan zijn vijfde seizoen bezig bij de nummer tien van de 3e klasse A.
Daan Eikenhout en Zeelandia Middelburg gaan de samenwerking verlengen. Eikenhout is aan zijn tweede periode bezig als hoofdtrainer bij de zaterdag derdeklasser en knoopt er nog een seizoen aan vast. Eikenhout kwam in 2023 over van Patrijzen nadat hij tussen 2013 en 2016 ook al trainer was van Zeelandia Middelburg.
John Tahapary stopt na dit seizoen als trainer bij Wemeldinge. Momenteel is de oefenmeester uit Goes aan zijn vierde seizoen bezig bij de club, die net boven de degradatiezone in de 4e klasse B staat. Club en trainer gaan er alles aan doen om degradatie naar de nieuw te vormen 5e klasse te voorkomen.
Perry Snoep heeft zijn contract bij Smerdiek verlengd. Snoep is sinds de zomer van 2022 trainer bij de vierdeklasser uit Sint-Maartensdijk.
MZVC staat ook volgend seizoen onder leiding van Henk Willemse, die komende zomer aan zijn derde seizoen bij de vierdeklasser uit Middelburg gaat beginnen.
Danny Magito blijft toch aan als trainer bij ZSC'62 in Scharendijke. Magito is teruggekomen op zijn besluit in november om te vertrekken bij de vierdeklasser. "Door de slechte resultaten in het begin heb ik te snel uit emotie gehandeld", zo meldt Magito via de website van de club.
Peter van Poortvliet keert terug bij NOAD'67 in Sint-Philipsland. Van Poortvliet is nu nog werkzaam bij Steenbergen, maar keert in de zomer terug bij de vierdeklasser waar hij tussen 2001 en 2005 ook al actief was. Van Poortvliet volgt Rene Scholts op.
Walcheren heeft interim-trainer Daryl Hollander een langer contract aangeboden en aangesteld als hoofdtrainer. Hollander nam in de eerste competitiehelft de taken over van de opgestapte Nick Corré en is nu aangesteld tot en met volgend seizoen. Walcheren staat op dit moment zevende in de 2e klasse.
HVV'24 wordt ook volgend seizoen getraind door de Belgische oefenmeester Yves Michelet. Dat heeft de club uit Hulst zondag gemaakt op de nieuwjaarsreceptie van de club. Michelet is nu aan zijn eerste seizoen bezig bij HVV'24, dat volop in de race voor het kampioenschap van de 3e klasse A zondag.
Bij De Noormannen in Westkapelle is het contract met de huidige trainer Michael Richard verlengd. Richard kwam afgelopen zomer over van Walcheren en begon bij de vierdeklasser uit Westkapelle aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. "Na een uitstekende voorbereiding volgde een periode met mindere resultaten. In november en december is de stijgende lijn weer ingezet", zo laat de club weten.
Arno Verlinde is teruggekomen op zijn besluit om te stoppen als trainer bij RIA Westdorpe. Verlinde kondigde in september zijn vertrek al aan bij de zondag vierdeklasser. Vier maanden later is bekend geworden dat hij toch bij de club blijft en zijn contract verlengd. "De goede band met de selectie, hun vertrouwen en inzet" zijn de belangrijkste redenen voor het aanblijven van Verlinde.
Harro Hazelaar heeft zijn contract verlengd bij MZC'11 uit Zierikzee. Dat is zaterdag op de nieuwjaarsreceptie van de club bekendgemaakt. Hazelaar is aan zijn eerste seizoen bezig bij de tweedeklasser en draait bovenin mee.
SC Stavenisse wordt ook volgend seizoen getraind door Frans Ceton uit Melissant. Ceton is sinds maart vorig jaar aan de club verbonden, die uitkomt in de 4e klasse D. SC Stavenisse kende een zwaar kalenderjaar met slechts één overwinning in 28 officiële wedstrijden.
Bij Veere is Joachim Cornelisse aangesteld als opvolger van Lorenzo de Groot, die na dit seizoen stopt als trainer. Cornelisse (40) was eerder (2017-2019) al werkzaam als hoofdtrainer bij de vierdeklasser en keert volgend seizoen terug op zijn oude post.
Mario Vermeirssen blijft werkzaam als trainer bij Clinge, de koploper in de 4e klasse A van het zondagvoetbal. "Na een succesvolle eerste seizoenshelft, was de keuze snel gemaakt voor alle partijen", zo laat de club weten. Vermeirssen gaat komende zomer aan zijn tweede seizoen bij de Zeeuws-Vlaamse club beginnen.
Rohan de Geus gaat komende zomer aan de slag als trainer bij derdeklasser Krabbendijke. De Geus is nu nog actief bij SSV'65 uit Goes. Hij is bij Krabbendijke de opvolger van André Maas, die na drie seizoenen gaat stoppen bij Krabbendijke.

Trainersnieuws december

FC Dauwendaele heeft André Siereveld uit Vlissingen aangesteld als trainer voor komend seizoen. Siereveld is nu nog actief bij derdeklasser Zaamslag, dat in dezelfde competitie speelt als zijn nieuwe club uit Middelburg. Siereveld heeft voor één seizoen getekend en wordt de opvolger van Gert-Jan van Leiden.
Alexander van Keulen gaat Arnemuiden na dit seizoen verlaten. De trainer haalde vorig seizoen met de tweedeklasser de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse, waarin het sneuvelde tegen Nivo Sparta. Van Keulen en het bestuur hopen dat Arnemuiden zich dit seizoen in de 2e klasse kan handhaven.
Jeroen Bakx is ook volgend jaar de trainer van Bevelanders. De trainer en de club hebben elkaar gevonden in een contractverlening van één jaar.
Drie Zeeuwse clubs hebben nog vlak voor de kerstdagen een nieuwe trainer gevonden. Marcel Kole gaat van Kloetinge waar hij nu assistent-trainer is naar Kapelle, Pieter Roelse vertrekt bij Bevelanders en wordt de opvolger van Michel Maaskant bij Bruse Boys. Wim Nieuwland gaat vanaf komend seizoen op het trainersstoeltje zitten in Sint-Annaland bij WHS.
Rillandia en Edwin in de Weij hebben er elkaar gevonden in een verbintenis voor nog een jaar. De trainer is bezig aan zijn vijfde seizoen als hoofdtrainer van de vierdeklasser.
Kevin Hollander gaat na de zomer aan zijn derde seizoen beginnen bij Terneuzense Boys. De eersteklasser en de oefenmeester uit Vlissingen zijn contractverlenging overeengekomen ondanks de mindere prestaties dit seizoen. Terneuzense Boys staat op de voorlaatste plaats in de 1e klasse. Volgens de club valt Hollander daarin niet veel te verwijten. "Dat heeft meer te maken met de leegloop aan spelers na het vorige seizoen", legt technisch coördinator Ludwig de Bruijn uit. Hollander presteerde vorig seizoen juist boven verwachting met de Zeeuws-Vlaamse ploeg.
SSV'65 uit Goes moet op zoek naar een nieuwe trainer voor komend seizoen. Dat club laat weten dat Rohan de Geus en de derdeklasser na twee seizoenen de samenwerking gaan stopzetten. SSV'65 hoopt in de tweede seizoenshelft in de 3e klasse A naar een veilige plek in het linkerrijtje te klimmen in de laatste maanden van De Geus als trainer bij de club.
Jordy Heikens heeft zijn contract verlengd bij Duiveland in Oosterland. De Bevelandse coach is nu aan zijn tweede seizoen bezig bij de zaterdag vierdeklasser en plakt er dus nog een seizoen aan vast.
Derdedivisionist Kloetinge heeft een opvolger gevonden voor de vertrekkende trainer Jurriaan van Poelje. De club heeft Rogier Veenstra gestrikt, die nu nog hoofd jeugdopleidingen is bij profclub Excelsior. Veenstra heeft voor twee seizoenen getekend op het Wesselopark.
Johan Sulkers blijft bij SKNWK in Nieuwerkerk. Het contract is met één seizoen verlengd. Sulkers is aan zijn eerste seizoen bezig bij SKNWK en won onlangs de eerste periodetitel in de 4e klasse C.
WIK'57 uit Kerkwerve staat ook volgend seizoen onder leiding van Steven Seedo, die momenteel aan zijn eerste seizoen bezig is bij de vierdeklasser.
Graauw en Jorden Takiddine hebben de samenwerking verlengd, waardoor Takiddine ook in het seizoen 2024-2025 trainer is bij de zondag vijfdeklasser.
Jesse de Waal is vanaf komend seizoen de trainer van VCK. De 30-jarige De Waal komt over van STEEN, waar hij vijf seizoenen trainer was. Bij VCK is hij de opvolger van Kees Westerweele die het lopende seizoen bij de derdeklasser uit Koudekerke nog wel afmaakt.
André de Nooijer neemt na dit seizoen afscheid van Groede. De oefenmeester uit Breskens, bezig aan zijn tiende seizoen, is de langstzittende trainer in het Zeeuwse amateurvoetbal, maar nu vinden beide partijen het mooi geweest. Zondag werd de eerste overwinning van dit seizoen in de 4e klasse A geboekt.
Lorenzo de Groot gaat na dit seizoen stoppen als trainer bij Veere. De zoon van Lorenzo gaat voetballen in de jeugdopleiding van PSV en daardoor heeft de oefenmeester geen tijd meer om de taken als hoofdtrainer uit te voeren. Onder leiding van De Groot pakte Veere dit seizoen de eerste periodetitel in de 4e klasse B.
André Maas vertrekt aan het eind van het seizoen bij Krabbendijke. Maas pakte met die club afgelopen voorjaar het kampioenschap in de vierde klasse, maar heeft aangegeven dat zijn derde seizoen aan het roer van Krabbendijke zijn laatste zal zijn. Krabbendijke knokt op dit moment tegen degradatie in de 3e klasse B.
Marco Groeneveld blijft trainer van Yerseke. De Goesenaar is bezig aan zijn tweede jaar als trainer bij de club en plakt daar nog een jaar aan vast.
Hontenisse heeft het contract van trainer Carlo van Grimberghe met een jaar verlengd. De trainer, die deze zomer overkwam van Philippine, blijft tot 2024 bij de zondagploeg. Op dit moment bevindt Hontenisse zich in het linkerrijtje in de 3e klasse A.
Adriaan Nieuwenhuijse blijft aan als trainer van Patrijzen. De ploeg uit 's Heerenhoek heeft zich in de subtop van de 3e klasse A zaterdag genesteld en is tevreden over de oefemeester, die sinds afgelopen zomer aan het roer staat.
Bij SKNWK gaat Johan Suikers nog een jaar door. De ploeg uit Nieuwerkerk strijdt om de titel in de 4e klasse C en hoopt volgend jaar met Suikers een niveau hoger te kunnen acteren.
Ook Joffrey Geldof blijft bij zijn ploeg. De trainer van Apollo'69 is sinds 2022 trainer bij de ploeg uit 's Gravenpolder, die op dit moment op de zesde plaats staat in de 4e klasse B. Geldof verlengt zijn verbintenis met één jaar.
Michel Maaskant stopt aan het einde van dit seizoen als trainer van Bruse Boys. Maaskant is bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer van de derdeklasser. De trainer stopt vanwege steeds drukker wordende werkomstandigheden, verandering van werkgebied en de zorg voor zijn jonge gezin.
Carlos de Jonge vertrekt aan het eind van het seizoen bij Wolfaartsdijk. De Jonge en zijn club besloten in goed overleg om geen vervolg te geven aan zijn vier jaar lange dienstverband. Wolfaartsdijk won vorig seizoen onder De Jonge het eerste kampioenschap in 28 jaar en staat op dit moment op de elfde plek in de derde klasse A.
Kruiningen heeft zich voor nog een jaar verzekerd van de diensten van trainer Marvin Paauwe. Paauwe gaat daarmee zijn vijfde jaar in bij de geel-zwarten, waarmee hij in 2021/22 het kampioenschap van de vierde klasse B binnensleepte.
Michel Leonhart heeft zijn contract bij De Meeuwen opnieuw verlengd. Leonhart staat met de ploeg uit Zoutelande aan kop in de 3e klasse A. De Meeuwen won de eerste periode en verzekerde zich zo al van een plek in de nacompetitie. De oefenmeester gaat volgend jaar zijn vierde seizoen in bij de Walcherse ploeg.
Ook Marcel Verschoor blijft langer bij zijn ploeg. De trainer staat al twee jaar aan het roer bij Brouwershaven, dat op de tiende plaats in de 4e klasse C staat, en plakt daar nog een jaar aan vast.
Shane van Bogaert stopt na dit seizoen als trainer van Kapelle. De trainer had nog een verbintenis met de club tot het einde van seizoen 2024/2025, maar ziet daar nu vanaf. Het bestuur van de vierdeklasser accepteert de beslissing van de trainer.
Gerrit Petersen en 's-Heer Arendskerke hebben de samenwerking met een jaar verlengd. De samenwerking bevalt van beide kanten erg goed, zo is te lezen op de clubwebsite van de zaterdag derdeklasser. Trainer Petersen roemt de zeer gedreven spelersgroep waar hij nog veel potentie in ziet.
Veli Eryürük is ook volgend jaar de trainer van Vogelwaarde. Eryürük, afkomstig uit Terneuzen, is bezig aan zijn eerste seizoen bij de zondagvijfdeklasser. Het bestuur van Vogelwaarde schrijft op de clubwebsite dat ze blij zijn met contractverlenging.
Nick Corré is niet langer de trainer van Walcheren. De trainer uit Veere heeft dinsdagavond bij het bestuur van de tweedeklasser aangegeven per direct te stoppen. Zijn taken worden voorlopig overgenomen door Daryl Hollander.
Ook voor Marino Dhooge bij Corn Boys zit het seizoen er al op. Dhooge en de vierdeklasser laten weten in goed overleg uit elkaar te gaan.
Hubert van den Hemel is ook volgend seizoen trainer van Terneuzen. De trainer kwam in 2021 over van buurman Terneuzense Boys en gaat komende zomer beginnen aan zijn vierde seizoen bij club die dit seizoen de overstap maakte naar het zaterdagvoetbal.
Ralph Zegers uit Middelburg en derdeklasser RCS uit Oost-Souburg hebben de samenwerking met één seizoen verlengd. Zegers (45) degradeerde vorig seizoen in de nacompetitie met RCS naar de 3e klasse. Daarin staat de ploeg momenteel op de tweede plaats.
Derde Divisie-club Kloetinge moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Jurriaan van Poelje heeft binnen de vereniging aangegeven zijn contract niet te gaan verlengen en vertrekt na dit seizoen.
Bij vierdeklasser Sluis gaat Ronny Tresonie aan het einde van het seizoen vertrekken. Dat hebben club en trainer in onderling overleg besloten. Tresonie is aan zijn elfde seizoen bezig bij de club, verdeeld over twee termijnen. Aan zijn tweede termijn komt deze zomer na vier seizoenen een einde.

Trainersnieuws november

Zaterdag vierdeklasser HKW'21 en trainer Miso Josipovic hebben de samenwerking met een seizoen verlengd. De oefenmeester uit Vlissingen is aan zijn tweede seizoen bezig bij de fusieclub uit Hoedekenskerke en Kwadendamme.
Jesse de Waal stopt na dit seizoen als trainer van STEEN. De oefenmeester heeft vijf jaar leiding gegeven aan de zondagderdeklasser uit Sint Jansteen. De Waal vindt het tijd voor een nieuwe prikkel.
VCK uit Koudekerke moet op zoek naar een andere trainer voor volgend seizoen. De huidige trainer Kees Westerweele neemt al na één seizoen afscheid bij de zaterdag derdeklasser. "Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking, maar door drukke en steeds onregelmatiger wordende werkomstandigheden van de trainer heeft Westerweele besloten aan het einde van het seizoen te stoppen", zo meldt de club.
De wegen van DwO'15 en trainer Danny Sandhövel scheiden per direct. De trainer was bezig aan zijn tweede seizoen bij de fusieclub uit Driewegen en Ovezande. De club, die speelt in de 4e klasse A, laat weten dat beide partijen in goed overleg uit elkaar gaan.
Perry Snoep gaat na dit seizoen stoppen bij Smerdiek. De oefenmeester vindt het tijd voor iets anders na twee seizoenen als trainer in Sint-Maartensdijk. Snoep was eerder werkzaam als trainer bij Noad'67, SKNWK en Nieuwdorp.
Dennis de Nooijer heeft zijn contract bij vierdedivisionist GOES met twee seizoenen verlengd. De Nooijer is momenteel aan zijn tweede seizoen bezig bij de Bevelandse club.

Trainersnieuws oktober

Erwin de Nijs stopt aan het eind van het seizoen bij Halsteren. De oefenmeester uit Tholen is bezig aan zijn vijfde seizoen als trainer van de Vierde Divisie-club. De Nijs was eerder werkzaam bij clubs als Tholense Boys en WHS.

Trainersnieuws september

Arno Verlinde en RIA W. gaan na dit seizoen uit elkaar. De trainer is dan vijf jaar de hoofdtrainer geweest van de club uit Westdorpe. RIA W. maakte afgelopen zomer de overstap naar het zaterdagvoetbal en speelt dit seizoen in de 4e klasse A.

Trainersnieuws augustus

Oud-profvoetballer Koos Waslander is voor de rest van het seizoen trainer bij tweedeklasser WHS uit Sint-Annaland. De club moest improviseren nadat John de Frel vanwege gezondheidsredenen niet langer kon aanblijven. Piet de Rijke fungeerde als interim-trainer. Met de komst van Waslander hoopt de club een definitieve oplossing voor komend seizoen te hebben.