Trainerscarrousel: Petersen tevreden over zeer gedreven 's-Heer Arendskerke en verlengt met een jaar

Gerrit Petersen en 's-Heer Arendskerke hebben het contract van de trainer met een jaar verlengd. De samenwerking bevalt van beide kanten erg goed, zo is te lezen op de clubwebsite van de zaterdag derdeklasser. Trainer Petersen roemt de zeer gedreven spelersgroep waar hij nog veel potentie in ziet.
voetbal trainerscarrousel 2023/2024
Trainerscarrousel amateurvoetbal © Omroep Zeeland

Trainersnieuws december

Veli Eryürük is ook volgend jaar de trainer van Vogelwaarde. Eryürük, afkomstig uit Terneuzen, is bezig aan zijn eerste seizoen bij de zondagvijfdeklasser. Het bestuur van Vogelwaarde schrijft op de clubwebsite dat ze blij zijn met contractverlenging.
Nick Corré is niet langer de trainer van Walcheren. De trainer uit Veere heeft dinsdagavond bij het bestuur van de tweedeklasser aangegeven per direct te stoppen. Zijn taken worden voorlopig overgenomen door Daryl Hollander.
Ook voor Marino Dhooge bij Corn Boys zit het seizoen er al op. Dhooge en de vierdeklasser laten weten in goed overleg uit elkaar te gaan.

Trainersnieuws december

Hubert van den Hemel is ook volgend seizoen trainer van Terneuzen. De trainer kwam in 2021 over van buurman Terneuzense Boys en gaat komende zomer beginnen aan zijn vierde seizoen bij club die dit seizoen de overstap maakte naar het zaterdagvoetbal.
Ralph Zegers uit Middelburg en derdeklasser RCS uit Oost-Souburg hebben de samenwerking met één seizoen verlengd. Zegers (45) degradeerde vorig seizoen in de nacompetitie met RCS naar de 3e klasse. Daarin staat de ploeg momenteel op de tweede plaats.
Derde Divisie-club Kloetinge moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Jurriaan van Poelje heeft binnen de vereniging aangegeven zijn contract niet te gaan verlengen en vertrekt na dit seizoen.
Bij vierdeklasser Sluis gaat Ronny Tresonie aan het einde van het seizoen vertrekken. Dat hebben club en trainer in onderling overleg besloten. Tresonie is aan zijn elfde seizoen bezig bij de club, verdeeld over twee termijnen. Aan zijn tweede termijn komt deze zomer na vier seizoenen een einde.

Trainersnieuws november

Zaterdag vierdeklasser HKW'21 en trainer Miso Josipovic hebben de samenwerking met een seizoen verlengd. De oefenmeester uit Vlissingen is aan zijn tweede seizoen bezig bij de fusieclub uit Hoedekenskerke en Kwadendamme.
Jesse de Waal stopt na dit seizoen als trainer van STEEN. De oefenmeester heeft vijf jaar leiding gegeven aan de zondagderdeklasser uit Sint Jansteen. De Waal vindt het tijd voor een nieuwe prikkel.
VCK uit Koudekerke moet op zoek naar een andere trainer voor volgend seizoen. De huidige trainer Kees Westerweele neemt al na één seizoen afscheid bij de zaterdag derdeklasser. "Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking, maar door drukke en steeds onregelmatiger wordende werkomstandigheden van de trainer heeft Westerweele besloten aan het einde van het seizoen te stoppen", zo meldt de club.
De wegen van DwO'15 en trainer Danny Sandhövel scheiden per direct. De trainer was bezig aan zijn tweede seizoen bij de fusieclub uit Driewegen en Ovezande. De club, die speelt in de 4e klasse A, laat weten dat beide partijen in goed overleg uit elkaar gaan.
Perry Snoep gaat na dit seizoen stoppen bij Smerdiek. De oefenmeester vindt het tijd voor iets anders na twee seizoenen als trainer in Sint-Maartensdijk. Snoep was eerder werkzaam als trainer bij Noad'67, SKNWK en Nieuwdorp.
Dennis de Nooijer heeft zijn contract bij vierdedivisionist GOES met twee seizoenen verlengd. De Nooijer is momenteel aan zijn tweede seizoen bezig bij de Bevelandse club.

Trainersnieuws oktober

Erwin de Nijs stopt aan het eind van het seizoen bij Halsteren. De oefenmeester uit Tholen is bezig aan zijn vijfde seizoen als trainer van de Vierde Divisie-club. De Nijs was eerder werkzaam bij clubs als Tholense Boys en WHS.

Trainersnieuws september

Arno Verlinde en RIA W. gaan na dit seizoen uit elkaar. De trainer is dan vijf jaar de hoofdtrainer geweest van de club uit Westdorpe. RIA W. maakte afgelopen zomer de overstap naar het zaterdagvoetbal en speelt dit seizoen in de 4e klasse A.

Trainersnieuws augustus

Oud-profvoetballer Koos Waslander is voor de rest van het seizoen trainer bij tweedeklasser WHS uit Sint-Annaland. De club moest improviseren nadat John de Frel vanwege gezondheidsredenen niet langer kon aanblijven. Piet de Rijke fungeerde als interim-trainer. Met de komst Waslander hoopt de club een definitieve oplossing voor komend seizoen te hebben.