Trainerscarrousel: Van den Hemel verlengt bij Terneuzen

Hubert van den Hemel is ook volgend seizoen trainer van Terneuzen. De trainer kwam in 2021 over van buurman Terneuzense Boys en gaat komende zomer beginnen aan zijn vierde seizoen bij club die dit seizoen de overstap maakte naar het zaterdagvoetbal.
voetbal trainerscarrousel 2023/2024
Trainerscarrousel amateurvoetbal © Omroep Zeeland
Terneuzen stroomde na de overstap in de 2e klasse E in, en na een moeizame start heeft de ploeg van Van den Hemel zijn draai daar in het zaterdagvoetbal gevonden. Terneuzen won de laatste vier wedstrijden en staat vijfde. Afgelopen weekend won Terneuzen met 4-2 van MOC'17.

Trainersnieuws december

Ralph Zegers uit Middelburg en derdeklasser RCS uit Oost-Souburg hebben de samenwerking met één seizoen verlengd. Zegers (45) degradeerde vorig seizoen in de nacompetitie met RCS naar de 3e klasse. Daarin staat de ploeg momenteel op de tweede plaats.
Bij vierdeklasser Sluis gaat Ronny Tresonie aan het einde van het seizoen vertrekken. Dat hebben club en trainer in onderling overleg besloten. Tresonie is aan zijn elfde seizoen bezig bij de club, verdeeld over twee termijnen. Aan zijn tweede termijn komt deze zomer na vier seizoenen een einde.

Trainersnieuws november

Zaterdag vierdeklasser HKW'21 en trainer Miso Josipovic hebben de samenwerking met een seizoen verlengd. De oefenmeester uit Vlissingen is aan zijn tweede seizoen bezig bij de fusieclub uit Hoedekenskerke en Kwadendamme.
Jesse de Waal stopt na dit seizoen als trainer van STEEN. De oefenmeester heeft vijf jaar leiding gegeven aan de zondagderdeklasser uit Sint Jansteen. De Waal vindt het tijd voor een nieuwe prikkel.
VCK uit Koudekerke moet op zoek naar een andere trainer voor volgend seizoen. De huidige trainer Kees Westerweele neemt al na één seizoen afscheid bij de zaterdag derdeklasser. "Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking, maar door drukke en steeds onregelmatiger wordende werkomstandigheden van de trainer heeft Westerweele besloten aan het einde van het seizoen te stoppen", zo meldt de club.
De wegen van DwO'15 en trainer Danny Sandhövel scheiden per direct. De trainer was bezig aan zijn tweede seizoen bij de fusieclub uit Driewegen en Ovezande. De club, die speelt in de 4e klasse A, laat weten dat beide partijen in goed overleg uit elkaar gaan.
Perry Snoep gaat na dit seizoen stoppen bij Smerdiek. De oefenmeester vindt het tijd voor iets anders na twee seizoenen als trainer in Sint-Maartensdijk. Snoep was eerder werkzaam als trainer bij Noad'67, SKNWK en Nieuwdorp.
Dennis de Nooijer heeft zijn contract bij vierdedivisionist GOES met twee seizoenen verlengd. De Nooijer is momenteel aan zijn tweede seizoen bezig bij de Bevelandse club.

Trainersnieuws oktober

Erwin de Nijs stopt aan het eind van het seizoen bij Halsteren. De oefenmeester uit Tholen is bezig aan zijn vijfde seizoen als trainer van de Vierde Divisie-club. De Nijs was eerder werkzaam bij clubs als Tholense Boys en WHS.

Trainersnieuws september

Arno Verlinde en RIA W. gaan na dit seizoen uit elkaar. De trainer is dan vijf jaar de hoofdtrainer geweest van de club uit Westdorpe. RIA W. maakte afgelopen zomer de overstap naar het zaterdagvoetbal en speelt dit seizoen in de 4e klasse A.

Trainersnieuws augustus

Oud-profvoetballer Koos Waslander is voor de rest van het seizoen trainer bij tweedeklasser WHS uit Sint-Annaland. De club moest improviseren nadat John de Frel vanwege gezondheidsredenen niet langer kon aanblijven. Piet de Rijke fungeerde als interim-trainer. Met de komst Waslander hoopt de club een definitieve oplossing voor komend seizoen te hebben.