Lees terug: Hoek wint in slotminuut, Kloetinge speelt gelijk

Om aansluiting te houden bij de bovenkant van de Derde Divisie wacht Hoek vanmiddag een behoorlijke klus. De Zeeuws-Vlaamse nummer negen van de ranglijst gaat op bezoek bij koploper Barendrecht, dat zijn laatste vijf wedstrijden wist te winnen. Kloetinge jaagt op zijn derde zege op rij. De ploeg van Jurriaan van Poelje neemt het op eigen veld op tegen Groene Ster uit het Limburgse Heerlen en dat is de nummer acht tegen de nummer elf. De tussenstanden van de wedstrijden van Hoek en Kloetinge volg je hier.
tussenstanden liveblog
Volg hier de verrichtingen van Hoek en Kloetinge © Orange Pictures

Barendrecht - Hoek 3-4

1-0 Romano van der Stoep (14)
1-1 Lars Wantens (24)
1-2 Mathieu De Smet (30)
2-2 Brent Vugts (39)
3-2 Joey Jongman (68/pen)
3-3 Mathieu De Smet (73)
3-4 Steve Schalkwijk (90+4)

Opstelling Hoek

Lars Knipping, Jelco Schamp, Gertjan Martens, Roycel James (Alexander Embrechts/46), Artuur Zutterman (Augustine Loof/86), Gilles Vandecandelaere, Jarno Lion, Lars Wantens, Mathieu De Smet (Jahrdell Constansia/84), Rik Impens, Sylvio Hage (Steve Schalkwijk/90+1)
Voetbal Kloetinge Baronie
Kloetinge won de vorige twee wedstrijden en jaagt tegen Groene Ster op de derde zege op rij © Ron Quinten

Kloetinge - Groene Ster 1-1

1-0 Ruben de Jager (61)
1-1 Stan Shotton (83)

Opstelling Kloetinge

Mitchell Braafhart, Jop Dekker (Ellas Meijer/62), Koen Plank, Julius Bliek, Raphael Zerbib, Reguillo Vandepitte, Valentijn van Keulen, Dook van den Berg (Zenya Deurloo/83), Yasin Ouja (Jefry Dijkstra/72), Kyle Doesburg, Ruben de Jager