Kijk hier de nieuwe Omroep Zeeland Sport terug

In een nieuwe aflevering van Omroep Zeeland Sport zie je hoe Terneuzense Boys zaterdag voor een daverende verrassing zorgde door koploper Spijkenisse te verslaan. Ook beelden van de belangrijke zege die de korfballers van TOP boekten en een reportage over squasher Piëdro Schweertman, die zijn achtste Nederlandse titel op rij pakte en voetballegende Marco van Basten als fan heeft.
Kijk hier de nieuwe Omroep Zeeland Sport terug
Miroslav Peric was het goudhaantje bij Terneuzense Boys. De spits scoorde twee keer tegen Spijkenisse en die treffers leverden de Zeeuws-Vlamingen een even onverwachte als welkome 2-1 overwinning op de koploper op.
Ook de korfballers van TOP uit Arnemuiden boekte een welkome overwinning. Directe concurrent Oost-Arnhem werd met 26-21 verslagen waardoor TOP afstand neemt van de degradatiezone.
Piëdro Schweertman uit Koudekerke is al jarenlang de beste squasher van Nederland. Dit weekend ging hij in Amsterdam op voor alweer zijn achtste Nederlandse titel op rij en die pakte hij onder toeziend ook van niemand minder dan Marco van Basten.