Promotional content

Verzeeuwigd

Elke dag zendt Omroep Zeeland op televisie het programma Verzeeuwigd uit. Dagelijks zie je in Verzeeuwigd een selectie van de mooiste foto's die door Zeeuwen zelf gemaakt en ingestuurd zijn. Foto's die onze provincie en inwoners op hun best laten zien!

Doe jij ook mee? Stuur dan nu jouw mooiste Verzeeuwigd-foto in. Omroep Zeeland maakt uit alle ontvangen foto's een selectie.

Waar moeten foto’s aan voldoen en wat zijn de selectiecriteria?

  • Formaat: minimaal HD (1920 x 1080), liggende foto’s, belichting en scherpte moeten goed zijn.
  • Onderwerp: alles mag, als het maar Zeeuws is of in Zeeland gefotografeerd.
  • Origineel: je hebt de foto zelf gemaakt en biedt een eigen, unieke kijk op mensen, locaties of onderwerpen.
  • Variatie: in onderwerp en compositie.

Nieuwe inzenders van foto's geven we graag voorrang, omdat we zoveel mogelijk mensen de kans willen geven om hun foto op tv terug te zien.

Zijn eventuele personen op jouw foto's akkoord met publicatie en wil jij jouw foto's in het programma Verzeeuwigd laten zien? Vul dan -zo volledig mogelijk- dit uploadformulier in en upload je foto.
Met het versturen van de foto ga je akkoord met de voorwaarden voor het insturen van foto's.


Verzeeuwigd-Special

Iedere maand kun je ook foto's insturen voor de Verzeeuwigd-Special. Voor deze special zoeken we aansprekende foto's rond een thema.

Het thema van de maand januari is: Sport en bewegen

Meer bewegen is een van de goede voornemens die heel veel mensen maken voor het nieuwe jaar. Om de december-kilootjes eraf te krijgen of gewoon om je conditie of algemene gezondheid te verbeteren. Wij vragen je om een sportieve foto te maken van jezelf óf van iemand anders die lekker actief bezig is. Wandelen, wielrennen, surfen, yoga, fitness.. het kan allemaal.

Als je jouw foto instuurt, maak je niet alleen kans op vertoning op tv, maar zie je je foto mogelijk ook terug op een verjaardagskalender die Omroep Zeeland aan het eind van het jaar laat maken met de 12 beste foto’s van 2022. Bovendien organiseren we elke week een verkiezing via onze sociale media van de beste foto van de week. Hiervoor maakt Omroep Zeeland een voorselectie van twee foto’s, waarop iedereen kan stemmen. De winnaar wordt elke zaterdagochtend bekend gemaakt in het radioprogramma Weekend.

Voorwaarden voor deelname:

  • Formaat: minimaal HD (1920 x 1080), liggende foto’s, belichting en scherpte moeten goed zijn.
  • Personen op de foto moeten toestemming hebben gegeven voor publicatie.

Meedoen? Vul dan -zo volledig mogelijk- dit uploadformulier in en upload je foto.
Met het versturen van de foto ga je akkoord met de voorwaarden voor het insturen van foto's.