Verzeeuwigd-Special

Het thema van de maand oktober: Wind

In de herfst knokken fietsers tegen de wind in, windmolens draaien overuren, in het bos vliegen de blaadjes van de bomen en aan de kust waaien de golven hoog op. Hoe verbeeld jij wind? Hou je camera goed vast en pas op dat je niet wegwaait!

Leuk dat je je foto’s in wilt sturen voor het thema van deze maand. Bij het versturen van de foto ga je akkoord met de voorwaarden voor het insturen van foto's.

Als je meedoet aan onze maandelijkse Specials vragen we je eenmalig het extra formulier hieronder in te vullen, zodat we contact met je op kunnen nemen als jouw foto tot winnende foto van de week gekozen wordt of als jij rond het einde van het jaar een van de 12 gelukkigen bent die op de Omroep Zeeland Jaarkalender terechtkomt. Deze gegevens worden alleen hiervoor gebruikt en zul je niet terugzien op Flickr. Als je een volgende keer meedoet, hoef je dit formulier niet opnieuw in te vullen.

Vanuit de app een foto uploaden? Doe dit via het menu 'Meer' rechtsonder in de app, en ga dan naar 'Verzeeuwigd-Special'.

Vul eenmalig je gegevens in en verzend ze vervolgens via de button Opsturen.....

Vul -zo volledig mogelijk- onderstaand formulier in en upload je foto.