Deel de Zeeuwse trots

Wij zijn trots op Zeeland! Jij toch ook? Bij Omroep Zeeland hoor, zie en lees je elke dag verhalen van trotse Zeeuwen. Verhalen die verbinden. Op onze Facebookpagina ‘Trots op Zeeland’ zie je de provincie op zijn best. De mooiste plekjes en de meest bijzondere verhalen.

Met veel trots kunnen we vertellen dat het televisieprogramma ‘Trots op Zeeland’ vanaf 29 juni iedere werkdag te zien is bij Omroep Zeeland TV met een zomerse editie. Lekker luchtig; we laten zien hoe Zeeland, ondanks de corona, er toch een vette zomer van maakt. Iedere werkdag vanaf 17.10 (ieder half uur herhaald) en op zondag vanaf 18.10 een compilatie van de mooiste en grappigste momenten van de week. 

Deel jouw verhaal met ons  

Het televisieprogramma 'Trots op Zeeland' wordt grotendeels door de Zeeuwen zelf gemaakt; Omroep Zeeland verzamelt, selecteert en biedt een platform voor ingezonden video's en verhalen. Hoe ga jij maximaal genieten van de zomer in Zeeland? Laat het ons weten en stuur je filmpje naar trotsopzeeland@omroepzeeland.nl of reageer via facebook.com/trotsopzeeland. 

Like ook onze Facebookpagina ‘Trots op Zeeland’ en deel deze Zeeuwse trots.