Deel de Zeeuwse trots

Wij zijn trots op Zeeland! Jij toch ook? Bij Omroep Zeeland hoor, zie en lees je elke dag verhalen van trotse Zeeuwen. Verhalen die verbinden. Op onze Facebookpagina ‘Trots op Zeeland’ zie je de provincie op zijn best. De mooiste plekjes en de meest bijzondere verhalen.

Nadat Omroep Zeeland begin maart de Facebookpagina 'Trots op Zeeland' lanceerde, zie je nu ook iedere maandag vanaf 17u10 op televisie een programma waarin Zeeland zich van zijn beste kant laat zien. Bijzondere verhalen, warme initiatieven, kook-, bewegings-, lees- en luistertips helpen je in deze onzekere periode om de dag een beetje positief door te komen.  

Deel jouw verhaal met ons  

Het televisieprogramma 'Trots op Zeeland' wordt grotendeels door de Zeeuwen zelf gemaakt; Omroep Zeeland verzamelt, selecteert en biedt een platform voor ingezonden video's en verhalen. Dus heb jij tips, wil je iemand de groeten doen of iets anders met ons delen? Stuur dan een mail naar trotsopzeeland@omroepzeeland.nl of reageer via facebook.com/trotsopzeeland 

Trots op Zeeland, iedere maandag vanaf 17u10 op televisie bij Omroep Zeeland (elk half uur herhaald) én op de Facebookpagina van ‘Trots op Zeeland’. Op zondag zendt Omroep Zeeland op televisie vanaf 18u10 een compilatie uit van de leukste fragmenten van de week.   

Like ook onze Facebookpagina ‘Trots op Zeeland’ en deel deze Zeeuwse trots.