Deel de Zeeuwse trots. Plak de sticker en win!

In Zeeland hebben we het allemaal: kilometers kustlijn, de meeste sterrenrestaurants per inwoner, kunst, cultuur, ondernemerschap en pioniers. Daar zijn wij trots op!   

Hoe trots ben jij op Zeeland? Laat het zien! De afgelopen week is bij 160.000 Zeeuwse adressen het ‘Trots op Zeeland’-stickervel op de mat gevallen. Met deze sticker laat Omroep Zeeland zien dat zij Trots is op Zeeland! Help je mee? Plak de sticker op je auto, fiets, laptop, of waar jíj wilt en stuur je foto naar Omroep Zeeland. 

Heb je geen stickers ontvangen en wil je er één aanvragen? Dat kan! Vul dit formulier en je ontvangt zo snel mogelijk een sticker-vel bij jou thuis.

 

 

Doe mee en win een rondvlucht boven Zeeland!

Deel jouw trots, plak een sticker op een mooie plek en maak een foto! Wie weet vlieg jij binnenkort over onze provincie. Je maakt kans op een rondvlucht voor twee personen.

Doe mee in drie stappen:

  1. Plak de sticker op een originele plek
  2. Maak een mooie foto
  3. Stuur jouw foto en contactgegevens via onderstaand formulier

Zit je op social media? Deel jouw foto dan via Facebook en Instagram met de hashtag #trotsopzeeland. Dit is niet verplicht voor de actie.

 

Trots op Zeeland op Facebook, radio en TV!

Bij Omroep Zeeland hoor, zie en lees je elke dag verhalen van trotse Zeeuwen. Verhalen die verbinden. Op onze Facebookpagina ‘Trots op Zeeland’ zie je de provincie op zijn best. De mooiste plekjes en de meest bijzondere verhalen. 

Omroep Zeeland is trots op Zeeland. Dit laten we natuurlijk dagelijks zien in onze programma’s en nu nodigen we jou uit om jouw trots te delen met Zeeland!

Het televisieprogramma ‘Trots op Zeeland’ is iedere werkdag te zien bij Omroep Zeeland TV

 

 

Actievoorwaarden

  • De actie loopt tot en met 31 oktober 2020
  • Winnaars ontvangen bericht per mail voor 15 november 2020
  • Stuur maximaal 1 foto in per persoon
  • Bij het insturen van je foto geef je Omroep Zeeland toestemming om de foto te gebruiken op alle kanalen van Omroep Zeeland
  • Deelname aan de actie kan vanaf 18 jaar
  • Provocerende of onethische foto's worden niet gewaardeerd