Gelukkig in Zeeland

Uitzending van dinsdag 9 januari 2018 om 17:15

Delen

De broers Kamiel en Hendrik Bluysse groeiden op in Oostburg. Allebei deden `ze al jong horeca ervaring op, waarbij Hendrik zich vooral toelegde op de keuken en Kamiel op het maken van cocktails. Jarenlang werkten ze in gerenommeerde horecagelegenheden in binnen- en buitenland, totdat zee en paar jaar geleden starten met “Blendbrothers”: samen creëren ze nieuwe gerechten en drankjes. En als het even kan ook de bijbehorende muzikale omlijsting…Een uitkomst voor restaurants die zo geen dure chefkok meer in dienst hoeven te hebben: eens in de zoveel tijd nemen de Blendbrothers de menukaart onder handen. Na jaren in de stad gewoond te hebben zijn de broers sinds ze samen een zaak hebben weer in hetzelfde huis in Oostburg te vinden. Weg van alle prikkels kunnen ze zich, zonder al die afleiding, veel beter aan hun werk wijden.

Zij zijn gelukkig in Zeeland!