Zeeland Kiest|De Stembus|Zeeland Kiest op tv

Zeeland Kiest op tv 

Hoe Zeeland gestemd heeft, is 's avonds live te zien vanaf 22.00 uur in een televisie-uitzending gepresenteerd door Ariane Lafort en Ferdinand Koppejan. De presentatoren kijken samen met gasten in de studio én met verslaggevers die live vanuit elke Zeeuwse gemeente verslag doen, hoe de verkiezingen zijn verlopen. Ook zullen de eerste politieke reacties voorbij komen vanuit de verschillende gemeentehuizen.

'Zeeland Nu' nieuwsuitzending met uitslagen

Zodra alle uitslagen bekend zijn volgt 's nachts, na de live uitzending, een extra nieuwsuitzending met daarin alle uitslagen. Deze extra Zeeland Nu wordt de hele nacht tot de volgende ochtend 12.00 uur herhaald.

De dag na Zeeland kiest

Op donderdagmiddag 22 maart is er nog een extra verkiezingsuitzending. Vanaf 17.15 uur blikken we op tv terug hoe er in elke gemeente is gestemd en vertellen lokale politici vertellen wat de verwachte gevolgen van de uitslag zijn. Kies voor Omroep Zeeland als je op de hoogte wilt blijven van het nieuws rond de gemeenteraadsverkiezingen. 

Online live blog
Vanaf 7.30 uur starten we met een live blog op www.omroepzeeland.nl waar al het nieuws rond de gemeenteraadsverkiezingen te vinden is. Ook de Facebookpagina Zeeland Kiest heeft de laatste berichten.