Rapper Just maakt single met Diggy Dex

Rapper Just heeft een single gemaakt met Diggy Dex. Just is de artiestennaam van Joost Adriaansens, afkomstig uit Middelburg. Eerder werkte hij samen met Steven Engel, in het duo Engel & Just, daarna maakte hij solowerk. De afgelopen jaren heeft hij hard aan zichzelf gewerkt, want hij voelde zich gevangen en kampte met angststoornissen. Dat vertaalt zich nu in een hoopvol geluid op de single Niet Te Laat.
Niet Te Laat is een nummer over moeite hebben met jezelf, gevangen zitten tussen jezelf en jezelf bestraffend toespreken. In het refrein vertolkt Diggy Dex de troost en steun, degene die zegt: het komt goed!
Joost Adriaansens volgde bijna twee jaar therapie en dat heeft hem veel opgeleverd: "Je krijgt inzicht in alle overtuigingen die je hebt, en die niet helpend zijn. Daar ga je mee aan de slag. Dat is een langzaam en zwaar proces, maar zeer waardevol."
Diggy Dex, bekend van zijn hits Fantastig Toch (2009) met Eva de Roovere en Treur Niet (Ode Aan Het Leven uit 2015, kent hij al lang, via zijn muzikale kompaan Steven Engel. Toen het refrein van Niet Te Laat af was, dachten ze meteen om Dex daarvoor te vragen. "Hij heeft precies de stem die erbij past. Het refrein heeft hij nog wat aangepast. Ik ben heel blij met wat hij gedaan heeft."
Joost Adriaansens klinkt hoopvol op zijn single met Diggy Dex.
Rapper Just
Rapper Just © Jesper Peeters