Arnemuidse producer Tessa Maynard maakt future-pop lovesong

Ze maakte al een single onder haar artiestennaam Tessa Maynard, maar muzikante Thirsa Minnaard uit Arnemuiden is ook als producer actief. Ze omschrijft haar producties als 'cutting-edge stand-out future pop tracks'. Deze maand verscheen een single met de zanger Alexander Kazakov: We Are The Stars, volgens haarzelf een regelrechte 'future-pop lovesong'.
Thirsa woonde twee jaar in Badhoevedorp voor studie, maar is inmiddels terug verhuisd naar Arnemuiden. Ze oriënteert zich nog op een nieuwe studiekeuze, die meer met muziek te maken heeft.
Al vanaf jonge leeftijd begon ze muziek te maken, eerst op dwarsfluit. Later ontdekte ze computerprogramma's waarmee je muziek kon maken: "Dat vond ik leuk en dus ben ik daarin verder gegaan. Inmiddels heb ik m'n eigen label."

Uniek

Zanger Alexander Kazakov ontmoette ze online: "Hij woont in Duitsland, maar komt oorspronkelijk uit Oekraïne. Ik had een track en hij zei: 'daar wil ik wel mee werken'. Hij vond het uniek."
We Are The Stars heeft een eigentijdse klank. Thirsa: "Ik heb er zo vaak aan gewerkt, dus voor mij is het niet meer bijzonder, maar ik heb in elk geval nog nooit een track gehoord die hetzelfde klinkt, dus dat vind ik wel een prestatie."
Thirsa Minnaard ontmoette zanger Alexander Kazakov online, vertelde ze in de Zeeuwse Top 40.
Tesse Maynard
Tesse Maynard © Dave Weij