Rapper Young Villian: 'Het is belangrijk om van jezelf te houden'

Self Worth, eigenwaarde. Dat is de titel van de nieuwe single van de Walcherse rapper Young Villian. Met dat nummer benadrukt de van oorsprong Amerikaanse muzikant Vincent Lawrence hoe belangrijk het is om van jezelf te houden. Iets dat hij uit eigen ervaring maar al te goed weet.
De release van zijn nieuwe track valt samen met de International Boost Self-Esteem Month die in februari begint. De tekst van Self Worth heeft een duidelijke boodschap, Vincent: "Van jezelf houden, dat kan op allerlei manieren: jezelf op de eerste plek zetten, jezelf motiveren en inspireren om elke dag op te staan en er een mooie dag van te maken."

Naar jezelf kijken

Dit levensmotto is bij hem gegroeid door dingen die hij zelf heeft meegemaakt: "Liefde níet kennen. het gevoel hebben dat je niet geliefd bent. Dan moet je goed naar jezelf kijken. Als ik van mezelf houd, geeft het niet."
Love yourself, Vincent, put yourself first and if you learn to love yourself enough, life is great!
Young Villian
Maar Young Villian wil ook andere mensen inspireren. Hij ziet om zich heen wat er gebeurt als je jezelf onvoldoende op de eerste plek zet: "Dan zie je veel verdriet in een persoon. Iemand die zwaar door het leven gaat, die ziet dan niet zijn waarde in het leven. Mijn moeder is alcoholist. Ik heb nooit die liefde van haar gevoeld, dus op den duur ben ik naar mezelf gaan kijken. 'Love yourself, Vincent, put yourself first and if you learn to love yourself enough, life is great!"'
Rapper Young Villian legt uit hoe belangrijk het is van jezelf te houden
Young Villian - Self Worth
Artwork van de single Self Worth © Striped Shades