Muziek blijft voor gothic Sigourney Rose de hoofdmoot

Twee jaar geleden maakte ze een indrukwekkend debuut met de single Perfume The Scent of Roses: singer-songwriter Sigourney de Roos uit Terneuzen. Daarna koos ze, met liedjes als Zonder Jou en Zo Zal Het Zijn vorig jaar voor Nederlandstalig werk, maar haar nieuwe single die deze week verscheen is toch weer in het Engels. En dat is bepaald niet het enige dat veranderd is!
Toen Sigourney de Roos (19) erachter kwam dat 'gothic' toch nét iets meer haar ding was dan 'casual clothing' heeft zij haar uiterlijk aangepast. Maar de zwarte kleren en donkere make-up hebben maar weinig invloed op haar muziek, vertelt Sigourney: "Het is wel meer instrumentaal, net wat voller dan wat ik eerder uitbracht, maar niet metal of gothic of zo."
Zelfverzekerd zijn en dat uitstralen is ontzettend belangrijk in het leven
Sigourney Rose
Lost is een vrij dromerig lied, maar met een duidelijke boodschap: "Soms missen mensen iets als het gaat om liefde en gaan dat vaak in anderen zoeken. Ze realiseren zich niet dat ze zelf hun onbeantwoorde liefde zijn. Zelfliefde is de grootste middelvinger naar iedereen. Zelfverzekerd zijn en dat uitstralen is ontzettend belangrijk in het leven."
Behalve met muziek houdt Sigourney zich met allerlei andere zaken bezig: acteren, schrijven en tarot kaarten. "Ik vind schrijven fantastisch. Ik schrijf poëzie en ben bezig met een boek. Het schrijven blijft denk ik wel de subcategorie in m'n leven, muziek blijft altijd de hoofdmoot."
Voor Sigourney Rose blijft muziek maken de hoofdmoot, vertelde ze in de Zeeuwse Top 40.
Sigourney Rose
'Gothic is toch iets meer mijn ding dan casual clothing' © Sigourney Roos