Donson en Lino maken nieuwe track WDW: 'Ik heb altijd zin in de zomer'

Muzikant Donson uit Vlissingen heeft een nieuwe track: WDW. Die letters staan voor de vraag 'Wat Doen We?' Hij maakte het samen met urban artiest Lino. Uit alles blijkt dat ze zin in de zomer hebben.
De zomer is volgens Donson de periode waarin alle opties openstaan: "Waar wil je heengaan? Een bootfeestje, een huisfeestje, een barbeque? Dat kan allemaal in de zomer. Ik ga in ieder geval veel festivals bezoeken, zelf ook optreden, en met m'n gezinnetje leuke tijd doorbrengen. En veel muziek maken."
Lino is een artiest uit Hendrik-Ido-Ambacht. Donson leerde hem kennen via internet: "Hij is een gedreven artiest, leuke persoonlijkheid."

Krachten bundelen

Donson zoekt graag de samenwerking met anderen. Ook wil hij Zeeuwse rap- en hiphopartiesten bij elkaar brengen. Donson: "In het verleden heb ik inderdaad een schrijverskamp georganiseerd. Daar waren verschillende artiesten en producers aanwezig om de krachten te bundelen. Dit jaar probeer ik zeker nog wel wat te organiseren, maar ik weet niet niet 100% zeker of het doorgaat. Maar hoe dan ook komt er iets, dat móet gewoon!"
Donson vertelt wat zijn plannen zijn deze zomer