Het Windorgel: Mandy Storm, Isabel en Frank Live

Mandy Storm zet het op een lopen, Isabel op weg naar Paradiso en Frank Live zoekt de zon op! Muziekredacteur Marcel van den Driest is voortdurend gespitst op nieuwe Zeeuwse releases. Hij bespreekt wekelijks drie nummers van Zeeuwse bodem in deze rubriek: 'Het Windorgel'.

Mandy Storm - Run

Mandy Storm houdt van vintage muziekstijlen, denk aan rock 'n'roll en rockabilly. Daarvan geeft ze nu opnieuw blijk met de single Run. Het is een door haar zelf geschreven nummer en meteen kom je in de sfeer van suikerspinnen, oldtimers en van 'itsy bitsy teenie weenie yellow polka dot bikini's.' Niet in de laatste plaats door de prachtige Kever die meteen in beeld verschijnt in de videoclip. Kortom: ongecompliceerd genieten van muziek en van elkaar. Dat kan met 'Run' van Mandy Storm.

Isabel Provoost - Honest Life

Isabel Provoost kan eindelijk toeleven naar haar optreden in de kleine zaal van Paradiso Amsterdam. Op 24 juni presenteert ze daar haar debuut-EP Flowerchild. Het optreden was drie keer uitgesteld. Zodoende is er weer de nodige tijd verstreken waarin Isabel nieuwe muziek heeft gemaakt. Eén van die nieuwe tracks is Honest Life, die ze afgelopen vrijdag op single heeft uitgebracht. Het gaat over eerlijk zijn over hoe het met je gaat en het durven praten over je gevoelens.

Frank Live - Mijn Allergrootste Fan

Frank Live uit Bruinisse bracht deze week ook een nieuwe single naar buiten: Mijn Allergrootste Fan. Qua titel doet dat onmiddellijk denken aan dat lied van André van Duin over zijn vader, maar dit is een heel ander nummer. Geen cover, maar een speciaal voor hem geschreven. In de videoclip zijn jaloersmakende vakantiebeelden te zien, gemaakt in Amerika, Mexico en Spanje. Zo te zien heeft hij al een fikse zomervakantie achter de rug. Da's mooi, want dan kan hij komende zomer lekker veel optreden.
Beluister deze rubriek bij Omroep Zeeland Radio elke zaterdag in Weekend met Elias den Hollander en elke maandag rond 18u10 in Zeeland Komt Thuis. Volg de Zeeuwse muziek ook in de Zeeuwse Top 40, elke zaterdag vanaf kwart over 12 bij Omroep Zeeland Radio.