Secret Rendezvous is terug met soulvolle zomersingle

De nieuwe single van Secret Rendezvous is uit! Feels So Good (Don't It) is het eerste nieuwe werk sinds anderhalf jaar van het duo uit Amsterdam. Zangeres Sietske Morsch en de uit Oost-Souburg afkomstige gitarist en producer Remi Lauw, laten zich daarop van hun soulvolle kant horen.
Tussen de vorige release, de EP Back In The Day en deze nieuwe single zit zo'n anderhalf jaar. Maar achter de schermen is wel het nodige werk verzet. Sietske: "Ja, we hebben super veel geschreven, we hebben eind vorig jaar ook nog een cover uitgebracht. We keken hoe we de nummers wilden gaan uitbrengen."

Andere richting

De muziek van Secret Rendezvous wordt wel omschreven als elektronische soul, Indie R&B. Ze zetten deze muzikale lijn nu in iets andere richting voort: "Voor nu gaan we meer de funky, soulvolle kant op. Het lijkt nog wel op de EP die we twee jaar geleden hebben uitgebracht. We houden gewoon van experimenteren dus we proberen veel nieuwe dingen uit."
Het gaat ook over deze hele periode, dat we tijdens de pandemie met z'n allen uitkeken naar weer samen zijn en feesten en dat alles weer goed komt
Sietske Morsch
Secret Rendezvous heeft fans in binnen- en buitenland. Voorzichtig denken de bandleden dus ook aan een buitenlandse tournee: "Daar staan we natuurlijk helemaal voor open. De afgelopen jaren zijn er wel shows geweest in Frankrijk, België en Engeland. We proberen een netwerk op te bouwen in Amerika en Engeland, maar we hebben nog geen concrete plannen."

Lekker uitgaan

Het verhaal in het nummer Feels so good gaat over een vriendin die in een break-up zit: "Ik wil haar opbeuren. Laten we alle zorgen vergeten en lekker uitgaan samen. Maar het gaat ook over deze hele periode, dat we tijdens de pandemie met z'n allen uitkeken naar weer samen zijn en feesten en dat alles weer goed komt."
Secret Rendezvous komt deze zomer ook in Zeeland spelen. Op 28 augustus staat de band op het Zeeland Nazomer Festival.
Secret Rendezvous: 'We proberen een netwerk op te bouwen in Amerika en Engeland'.
Secret Rendezvous - Feels So Good
Secret Rendezvous - Feels So Good © Sonic Galore Records