Sarita Lorena zet streep door clubtour

De eerder aangekondigde clubtour van zangeres Sarita Lorena gaat niet door. De zangeres uit Waterlandkerkje geeft als reden op dat ze haar mentale gezondheid voorrang geeft. Vorig jaar brak ze door bij het grote publiek door haar deelname aan tv-programma Beste Zangers. In juli verloor ze haar vriend, de dj en producer Siki Martina, die omkwam bij een schietincident in Rotterdam.
Op Instagram schrijft Sarita: "December heeft me geconfronteerd en laten zien dat het nodig is om tijd te nemen als het niet goed gaat en dat jezelf forceren niet goed uitpakt."
Zo is er nog altijd geen dader bekend van de schietpartij waarbij haar vriend om het leven kwam. Het onderzoek daarnaar loopt nog. Dat doet het verwerkingsproces van het verlies van haar vriend geen goed. Toch doet Sarita haar best om positief te blijven. Zo kijkt ze uit naar Beste Zangers Ahoy, volgend jaar. Ook kondigt ze nieuwe muziek van haar aan.
De tour van Sarita zou 25 januari starten in TivoliVredenburg in Utrecht. Het laatste concert stond gepland op 10 februari in Paradiso Amsterdam.
Sarita Lorena
Sarita Lorena © Delicia Celik