SYNGA over nieuwe single: 'Het blijft spannend om te horen wat mensen ervan vinden.'

Zangeres Eva van Leeuwen uit Vlissingen maakt soulvolle muziek onder de naam SYNGA. Vorig jaar verscheen haar debuut-EP Resonate, en die muziek viel in de smaak bij de Spotify-luisteraars. Vandaag komt SYNGA met een nieuwe track: Shades of Blue. En dat is toch elke keer weer spannend, vertelde ze in 'Goedemorgen Zeeland' tegen Elsa van Hermon.
Shades of Blue staat op de New Music Friday-playlist van Spotify. Eva: "Ja, die heb ik alvast binnen! Het blijft spannend om muziek uit te brengen en te horen wat mensen ervan vinden: dit vind ik er gaaf aan, of dit vind ik minder. Ieder reactie vind ik wel tof."

Lagen van verwerking

De nieuwe single gaat over de verschillende lagen van verwerking waar je doorheen kan gaan als je iets of iemand verliest. Eva: "Frustratie, boosheid, verdriet, maar ook wel 'release' en misschien blijdschap, dat er nieuwe dingen voor de deur staan. Een rollercoaster van emoties."
Het blijft het doel van SYNGA om ooit op Pinkpop te staan. "Er is nog geen nieuws, maar daar blijven we op hopen. Dat gaat ooit een keer gebeuren. Ik heb een toffe band, mooie muziek dus ik kom heel graag die kant op."