Isabel Provoost zingt eigen repertoire op Festival Aan Zee

De nieuwe single van Isabel Provoost uit Middelburg heet Future Fantasies. Daarop zet ze de ingezette koers van Engelstalige R&B/Soul door. De tekst gaat over niet precies weten waar je in het leven staat en hoe je moet omgaan met je eigen onzekerheden. Ondertussen zet Isabel zelf duidelijke stappen naar de toekomst: er komt in september een nieuwe EP en ze staat op het podium met eigen repertoire.
Isabel studeert rechten in Tilburg, maar haar muziek heeft ze bepaald niet op een lager pitje gezet. Isabel: "Het is af en toe passen en meten, maar gelukkig gaat het allemaal goed. Ik heb nog eventjes te gaan met de studie en daarna kan ik volledig focussen op muziek."

Genieten

In Future Fantasies stelt Isabel zichzelf vragen, maar het werken aan dat nummer heeft ook de antwoorden dichterbij gebracht: "Ik heb best veel gepraat met de mensen met wie ik muziek maak en met de songwriters. Ik heb geleerd om nog meer te genieten en niet na te denken over wat er is gebeurd, wat ik heb gedaan, hoe ik dingen anders had ik kunnen doen, maar gewoon door te gaan en te kijken wat de volgende stap is die ik kan nemen."
De nieuwe single Future Fantasies is onderdeel van een nieuwe EP die in september verschijnt. Er zijn al releaseshows afgesproken in Gouda, Den Haag en Tilburg. Zeeland staat daar dus nog niet tussen. Isabel: "We zijn bezig om te kijken voor méér shows. Ik zou het heel leuk vinden om het ook in Zeeland te doen."

Eigen nummers

Vandaag zingt Isabel Provoost op Festival aan Zee, op het badstrand in Vlissingen. Ze speelt daar voor het eerst een set met alleen maar eigen nummers: "Ik sta met een deel van m'n band op het podium. We gaan de nummers van de EP Flower Child spelen en de nieuwe single!"
Isabel Provoost vertelt over haar nieuwe single Future Fantasies in radioprogramma De Zeeuwse Top 40
Isabel Provoost - Future Fantasies
Isabel Provoost - Future Fantasies © Roel Pelkmans