Team Peach maakt single met Dreyh, Lino en Ovano: 'Het is in een middag tot stand gekomen'

Sander Maas en Roy van Belzen vormen samen Team Peach. De Walcherse dj's maken remixes en singles, en ze zijn graag geziene gasten in clubs en op festivals. Vlak voordat het zomerseizoen losbarst hebben ze een single uitgebracht samen met Dreyh, Lino en Ovano, en die heet Bombastic Side Eye.
De samenwerking op Bombastic Side Eye is op een heel spontane manier tot stand gekomen, vertelt Sander Maas: "Het was een spontane studiosessie in Amsterdam. Daar zijn we in gaan spelen op een TikTok-trend, met die sample in dit nummer. Zodoende is het in een middag tot stand gekomen met de artiesten die daar aanwezig waren. Hij staat nu iets meer dan een maand online en op Spotify gaan we richting 50.000 streams."
De titel Bombastic doet denken aan dat nummer van Shaggy uit 1995, maar daar heeft deze single niets mee te maken: "Nee, voor zover ik weet niet. Het gaat meer om die TikTok-trend waarbij je iemand met een schuin oog aankijkt als je niet helemaal gelooft wat iemand zegt."

Leuke boekingen

Team Peach is volop actief op alle dagen van dancefestival City of Dance, dat vrijdag begon in Middelburg. Sander: "Ook zaterdag en zondag staan we op de mainstage. De rest van de zomer houden we voorlopig ook op Nederland. We staan ook op het Kickoff Festival Zeeland aan het eind van de zomer. Verder hebben we onze eigen evenementen en we reizen het land door voor leuke boekingen."
Sander Maas van Team Peach vertelt over de single 'Bombastic Side Eye'
Team Peach
Team Peach © Amin Khadim