Zanger Frank Live uit Bruinisse maakt gevoelige ballad

Het Is Te Laat, dat is de titel van de nieuwe single van Frank Live uit Bruinisse. Hoewel we meestal vrolijke klanken van hem gewend zijn, denk aan Mooi Zeeland en Euforie, klinkt deze nieuwe single een stuk serieuzer.
De gevoelige ballad Het Is Te Laat betekent in ieder geval geen definitief afscheid van de uptempo liedjes. Frank: "Ik heb wel wat meer romantische songs gemaakt, maar de 'uptempo's springen er altijd meer uit. Er komen weer genoeg van dat soort liedjes aan."
De melodie zal fans van Julio Iglesias bekend in de oren klinken. "Ik heb de tekst zelf geschreven. Het is een liedje van Julio Iglesias (Abrazame). Ik heb het in een ander jasje gestoken en een Nederlandse tekst op gemaakt".
Ik probeer ieder jaar twee nieuwe songs te maken.
Frank Live
Voor de clipopnames is hij naar Tenerife gegaan. Hij komt daar wel vaker ook om te zingen. "Ik heb daar een goede vriend die heel mooie beelden kan maken. Ik ken daar ook genoeg artiesten. Als ik daar op vakantie ben, dan willen ze graag dat ik een liedje meezing."
2023 was een goed jaar voor Frank Live. Voor volgend jaar staat ook al het nodige in de planning. "Ik probeer ieder jaar twee nieuwe songs te maken. Ook volgend jaar komen er twee nieuwe liedjes aan. Ik zit erover na te denken om weer een theatershow te doen. En verder natuurlijk de optredens."
Ook denkt Frank nog na over deelname aan het Regio Songfestival. Dit jaar paste het even niet in zijn agenda. "Dat was op 4 november en toen zat ik op Tenerife. Ik heb daarvoor moeten passen, maar als het nog een keer is, houd ik me daar zeker beschikbaar voor."
Frank Live heeft wel zin in het volgende Regio Songfestival, zei hij tegen Jan-Jaap Corré in Goedemorgen Zeeland.