Rapster AnishaGF uit Kloetinge maakt weer plannen: 'Gelukkig waren er genoeg mensen om me heen'

AnishaGF rapt en zingt al jaren. Ze komt uit Kloetinge en het ging uitstekend met haar carrière. In 2022 maakte ze iets heel vervelends mee: een overval in de studio in Almere waar ze aan het opnemen was. Maar nu laat Anisha weer van zich horen met de track Selflove, die ze maakte in samenwerking met Tamika Naomi uit Rotterdam.
In 2020 zette Anisha Fabri haar eerste EP online. Daarvoor tekende ze een platencontract bij Deposic in Almere. Ze maakte divers solosingles en 'collabs', met onder meer Fous en Niva.
In mei 2022 werd AnishaGF slachtoffer van een gewelddadige beroving in een Almeerse opnamestudio. Onder bedreiging van een vuurwapen werd ze door twee collega-artiesten gedwongen haar kostbaarheden af te staan. De daders zijn veroordeeld tot celstraffen tot 30 maanden.
Door deze ingrijpende gebeurtenis bleef het even stil rond Anisha. Gelukkig gaat het nu weer beter: "Ja, 't gaat goed. Gelukkig waren er genoeg mensen om me heen. Ik heb wel muziek gemaakt, maar een tijdje heb ik geen muziek uitgebracht."
We vonden elkaar gewoon goed, zodoende hebben we deze samenwerking gemaakt
AnishaGF
In februari verscheen nog Hart Volg, een samenwerking met Mello. Anisha. De nieuwe track Selflove is ook weer een samenwerking, nu met Tamika Naomi. Anisha: "Dat is een meisje uit de omgeving van Rotterdam. We vonden elkaar gewoon goed, zodoende hebben we deze samenwerking gemaakt."
De meest recente releases van AnishaGF zijn samenwerkingen, maar er zit ook weer solowerk aan te komen. Anisha: "Ja, waarschijnlijk komt er ook gewoon wat solo. Ik zit nog te kijken hoe we het allemaal gaan doen." Mogelijk zien we haar ook weer op een podium: "Dat kan ik nu nog niet zeggen, maar wie weet binnenkort."
AnishaGF gaat ook weer solowerk uitbrengen, vertelt ze in De Zeeuwse Top 40